livlig fredagskväll

Allt är i full gång ;)
Jag har suttit här vid datorn och kämpat med ett arbete i flera timmar, och Åsa ligger i min säng och sover. Har varit in och pussat på henne.. då grymtar hon till.. myser några ord och sen somnar hon om igen. Så roligt har vi! Men känns rätt skönt.. för har precis blivit uppdaterad på festligheterna i sälen, hockeylirarna är där och verkar gå allt annat än bra :) Så är rätt nöjd att jag sitter här hemma faktiskt. Men försökte få ut både åsa och linnea på en springtur vid nio - Inte ett napp! Har verkligen hur mycket spring i benen som helst ikväll. Hann heller inte ner till gymet så hade verkligen behövt ut. Men jaa.. eftersom jag ville ha lite social stimulans samtidigt så struntade jag i det.. lika bra kanske eftersom det regnar? Jaja, blir en morgontur iallafall. Och den bangar åsflås inte! :)

Men måste beklaga mig lite faktiskt! Har varit tokarg idag.. eftersom min pappa FÖRSTÖRDE MIN BÄSTA TRÖJA!! Jag fick en tokchock när jag lyfte upp tröjan och såg att den var tjugotvå storlekar för liten och att materialet var helt äckelpäckligt. Han tvättar alltid, så borde väl egentligen godta att ett misstag på miljonen kan ske.. Men tamenfan så aaarg jag blir (är) ändå!! Köpte den i början av vintern och nu äntligen blev det varmt nog för att börja använda den. Men nejneejneeej. Så ikväll kommer jag gråta mig till söms med tröjan tätt intill. Min älskade!

Och nu gör min bror varma mackor till mig och ås.. Så tror att jag ska smita in och pussa på henne ända tills hon vaknar.. jääätteblöta pussar så hon måste gå upp och torka av sig.. För ska tvinga henne till att äta, för inte gick det med middagen, för redan då SOV hon! Så rolig blev våran myshelg! :)
Men mat ska jag få i henne.. hur mycket hon än vägrar.. fruntimmer!

Maja

födelsedag


Så tog jag mig ner till mora igår ändå.. Blev riktigt lyckat! Först var det väl lite småstelt när man gled in hos robert och verkligen inte kände en käft :) Men vips så var man tjenis med de andra och kvällen flöt på jättebra. Vi började med en supergod middag, innan vi sen gick ut på krogen.. och födelsedagsbarnet lyckades med att bli utslängd.. haha, så smidigt. Men varför inte sätta ribban högt på en gång? ;) Så han blev hemskjutsad och fick snällt krypa ner i sängen och somna.. full som han var så var det nog lika bra. Men vi andra fortsatte att roa oss lite försiktigt. Pratade med en hel del småmystiska människor.. nämner inga namn men ÅK HEM TILL ARBOGA. hm.. ja.. Har dessutom sår runt ena handleden, från ett par handklovar, som någon satte på mig på dansgolvet.. men eftersom jag hann slita loss innan han stängt dom ordentligt så gick det rätt bra.. dock blödde det som tusan. Men hellre lite blod än att sitta ihop med en vilt främmande gaaalning! ;)
Den kommande kvällen blir nog lugn. Dock verkar det som att alla är sugna på wäsa.. men känns inte helt aktuellt. Men vi får se.. kanske kan jobba på riktigt flitigt fram tills dess så kanske jag kan kika förbi en liten vända. Man ska väl inte vara helt omöjlig ;)

Duschen nästa.
Maja

vacker dag


Imorse vaknade jag redigt sent.. Skämdes lite över mig själv när jag slog upp ögonen och såg vad klockan var.. Men vadtusan, lite sömn skadar väl aldrig :) Solen har iallafall varit framme hela dagen, är jättevarmt ute! flera plusgrader! Så drog på mig träningskläder och for ut på en liten springtur. Första rundan efter halsflussen. hmm.. gick sådär va! Sprang efter älven eftersom det är finaste rundan.. dock var det tokblött så fick hälla ur skorna när jag kom hem. Med tanke på att jag inte fått röra mig på bra länge så gick det rätt trögt, och efter 8 km så ljög jag för mig själv att "guud så skojigt att titta lite på när flygplanen startar och landar.." Det struntade jag iofs rätt rejält i.. men eftersom jag inte ville erkänna för mig själv att jag hade håll så kändes det som en rätt bra ursäkt! ;) Så där stod jag någon minut och riktigt njöt av planenes mullrande.. hmm.. :) sen var det bara att sätta igång igen. Och nu sitter jag här och bara längtar efter lite mat.. veckans överraskning idag, mumsmumsmums! Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir.. Kanske mora? Robert fyller år och hade varit så grymt roligt att åka ner och gratta honom. Men den förjävla matematikboken härskar över mig. Så vi får se.. ska göra allt vad jag kan!
Nu väntar köket.
Maja

silikonbröst


Varför är det egentligen så jäkla illa med bröstförstoringar? Varför ser man ner på tjejer som gjort det? Vi hade en lång diskussion om det idag.. och vi kom väl egentligen inte fram till något storartat. Men jag kan faktiskt inte förstå varför silikonbröst = minimal iq-nivå. Jag kan ärligt talat säga att jag utan tvekan hade förstorat mina bröst om jag hade pengarna. Inte för att jag vill ha stora bröst, utan för att jag vill ha ett par bröst överhuvudtaget. Och jag anser inte att det gör mig mer puckad för det. Visst, jag kanske inte är universums mest intelligenta människa, och jag är absolut inte felfri. Men ett par slikikonimplantat skulle inte göra mig sämre som person. Jag skulle vara exakt densamma. Jag säger absolut inte att jag ska leva fattigt och vända på varenda krona bara för att ha råd med en operation, men om pengarna Fanns. Och det är inte för att behaga någon annan. Andra skiter väl fullständigt i vilken kupstorlek jag har. Men det är för min egen skull. För MIG. För att jag ska kunna känna mig bekväm och inte platt som en pannkaka. För Ja, jag tycker att bröst är vackert. Otroligt vackert! Och former är någonting jag alltid har drömt om.. Men tilldelas man varken bröst eller rumpa så är det väl kanske bara så.. Men ju mer man maxar träningen dessto mindre blir jag.. och känns ju redigt onödigt att behöva sluta med träningen bara för att jag är rädd att bränna bort mina bröst helt och hållet (det lilla som är kvar). Jag hatar att vi dömmer tjejer för sånt här. Det är ens eget val, och det är inte hjärnan man opererar bort.

Maja

Sälen..


Så blev det en natt i sälen. Det som kunde spåra ur -spårade ur. Men jag märkte inte så värst mycket av det.. Jag fnissade mest på med tjejerna.. Hur mycket som helst verkligen :) Så jag var grymt nöjd med kvällen, även fast vi inte ens tog oss iväg till krogen. Måste säga ett STORT TACK till er för igår. Känns jätteskönt att vi kunde snacka så där igen, tacktacktack :)
Men så blev det tjaffs.. vi orkade inte bry oss så vi stängde in oss i ett sovrum och fortsatte fnissandet.. utanför ven det saker och var storbråk. När vi sen kände att det kanske var dags att gå ut och kolla läget så var det lite väl mycket blod och sönderslagna läppar. Så jävla onödigt! Men är det så dom roar sig så absolut. Men då ska de hålla sig till att slå varandra, och det gjorde de ju igår. Så fortsätt så ni.. hmm.. Efter det fick hela stugan lov att utrymmas pga allt jävla bråk.
Så framåt natten så for vi iväg så långt ut i skogen som det nästan bara gick.. Vart tusan vi nu skulle dit och göra? Och jag har sällan skådat såna nötter som vi då hälsade på. De hade TROSOR upphängda på lina över hela taket, "lite erövringar bara.. höhöhö" Höhöhö, på er själva. Jävla idioter! Och när vi påpekade hur efterblivet det framställde dom så blev det riktigt grinigt. Överhuvudtaget så gillade jag inte stämningen där inne, så for iväg.. hem, hem, hem. Martin, Kristoffer och Emma vände och kom och hämtade mig.. trotts att de hunnit en bra bit. Så jävla gulligt! Hade dött om jag hade behövt spendera natten i den där stugan. Men det gjorde alltså några av flicksen.. Tror jag? Måste ringa och snacka igenom den gågna natten med dom nu, och se så att de lever! :)

Maja

Stockholm

Så var man hemma från stockholm. Underbart fin tur! Har myst på i vårsolen.. och ta me tusan! Där finns det inte en endaste liten snöflinga på backen.. och så kommer man hem och så bara snö, snö, snö :) Blev dock inte så himla mycket till shopping.. Glassade mest runt och njöt. :)
Men köpte en bok; "Det ska bli ett sant nöje att döda dig", skriven av magdalena graaf. Jag visste på ett ungefär vad boken skulle handla om.. Men man vill inte tro att det faktiskt finns såna idioter. Det enda jag kommer ihåg av Jorma, var när vi satt på gammelmormors soffa, drack farmors nygjorda vinbärssaft (som jag höll på att spy utav, men pinade i mig för att impa på honom), och lekte med varandras fötter. Kommer också ihåg hur stor och ljus han var, och hur han pratade. Farmor hade väl berättat att han var "bråkig", men det kallade dom ju oss ungsatar också :)Men så kommer jag ihåg när han blev inkallad till förhör den där kvällen för rånet på mammas bank.. Då tyckte jag att han var otäck. Men annars inte ett dugg. Men som åttaåring (eller vad jag nu kan ha varit?) så är det väl inte så himla lätt att fatta. Men usch vad ont det gjorde i hjärtat att läsa den. Och vilket jävla hat man känner mot män som gör sånt här mot sina flickvänner och fruar. 
Vi mötte Magdalena mellan mora och rättvik idag när vi var påväg hem. Man fick riktigt bita sig i läppen.. och min lillebror hade precis haft högläsning ur hennes bok, om huvuden som slås blodiga mot sänggaveln, om katter som huggs ihjäl på mitten, om sparkar och slag mot en gravid mage. Så även om det hände för tio år sen för henne, så blir det ju helt nytt nu. Nu vet alla om det. Tycker att det är grymt starkt utav henne att skriva om det här. Att berätta.. Då kanske andra kvinnor i samma situation inte känner sig fullt lika ensamma längre.. För det här är något vi nästan aldrig pratar om annars. Men fy fan vilken grym värld vissa lever i. Och att folk ser på utan att göra något! Åt helvete med sånt där. Usch.
Men läs den, gör det!

Nu åker jag till sälen..

Maja

 


31411-33



Jag och mig själv

Klockan är snart elva och jag borde sova. Ska åka kring sex imogonbitti men ändå (eller kanske just därför) har jag femtioelva tankar i huvudet som bara bråkar runt. Jag har blivit tillsagd att jag måste börja tänka. Jag tänker.. men kanske bara på mig själv? Jag vet inte.. Men de vill att jag ska planera mitt liv. Att jag ska veta precis vad jag vill med utbildning, jobb, man, barn, hus, framtid. Jag är arton år och kunde inte bry mig mindre.. Borde jag göra det redan? Det kunde inte kännas mer avlägset. Men så har jag väl aldrig varit bra på att planera in i framtiden. Det har alltid varit lättare att leva dagen precis som den är. Göra det jag känner för Idag, och sen får det bli som det blir, Det kan man ta reda på och ordna upp Då. Men så förstör jag ganska mycket på vägen på det viset också. Jag har en tendens att kasta mig in i saker som jag kanske inte borde, som jag kanske inte skulle ha gjort om jag tänkte mer än en gång. Men hur skulle livet bli om man planerade hit, planerade dit? Hur långt framöver som helst? Vem orkar? Vem gör så? Det lär ju inte funka. Dessutom så har jag kommit på att jag är något så sjukt egocentrisk. Jag tror att allt kretsar kring mig.. Att alla andra runtomkring är statister i MITT liv, i MIN värld. Jag blev helt chockad när jag började tänka på att "han.. han där på andra sidan gatan.. han har också ett liv. Han kommer ifrån något och han är påväg till något annat. Han har känslor.. han har upplevelser. Han går upp, han lever.. han är precis som jag. Fast sig själv.. med sitt eget liv.. Sina egna erfarenheter och sin egen framtid.." . Jag kan inte tro att det händer något för andra människor.. Jag tror att så länge de är runt mig så rör det sig, så gör de saker. Men direkt de försvinner ut ur mitt synfällt så avstannas deras liv. Då trycker man på paus och sen vilar det i ett vitt moln tills de ska in i mitt liv igen. Om så bara för att springa förbi med en kundvagn på Domus. JAG MÅSTE SKÄRPA MIG! Jag känner mig så grymt puckad när jag inser att det faktiskt Är så. Det är så här jag tänker... eller inte bara tänker.. det är så här jag TROR. Det pratas om att det kanske eventuellt måste finnas liv på andra planeter, i andra galaxer. Och jag tror inte ens att kvinnan i grannhuset lever. Jag tror att hon enbart är till för att behaga mig och mitt liv. Som i filmen om killen i glasgloben..? Han, vars liv var en film? Fast ändå inte riktigt. Mitt liv är ingen film eller pjäs som regisseras av någon annan, utanför. Med människor som ser på. Utan det är bara så det är.. Det är bara jag som finns. Ingenting utanför, ingenting längre bort. Bara jag.
Jag måste växa upp.

helgen avklarad


Pustar ut efter en helg på glid.. Livet känns om möjligt lite småkomplicerat? Öhm, nej det var att ta i. Men saker och ting blir så löjligt uppförstorade jämt. Och självklart står jag där i mitten och är tydligen grunden till allting. Hm? Utan att överhuvudtaget ha gjort ett dugg.. Men lyckas man inte med att vara källan till något bra så kan man ju alltid satsa på att locka fram det dåliga. Alltid något.
Mitt huvud är tungt.. Ögonen vill mest bara vara stängda.. Jag är trött och jag är ledsen i hela kroppen. Absolut inte "jagvillgråtaenmiljontårarochbaradö"-ledsen, utan mer vissen.. mer tung, nedstämd, jobbig. Och dessutom sitter jag här när jag egentligen skulle ha varit på stoshopping och hos farmor nu..Men turen sköts fram tills imorgon vid halv sex. Pappa hade på någon höger räknat ut att jag inte skulle vara i alltför härlig form för att vilja åka iväg. Men jag hade gärna varit framme nu. Framme och borta. Så skönt.

Men igår så grät jag faktiskt. Massor, massor. Och det gjorde att jag kom ett antal timmar försent bort till pills än vad det var planerat. Men allt blev bara fel, fel, fel. Och det absolut mest tragiska var att jag grät på grund utav att jag inte kunde komma på vad jag skulle ha på mig.. Ingenting satt bra och jag ville bara gömma mig. Sminket var fel, håret var fel, min kropp var fel och alla mina kläder var fel. A försökte coacha mig genom valet av outfit men det funkade ändå inte. Så slutade med att jag drog av sminket jag kämpat med så länge, duttade på lite nytt, drog upp håret i ett hårband, drog på mig en tshirt och gick. Att jag var på dåligt humör när jag anlände märktes nog rätt rejält.. Men efter ett tag var humöret sakta påväg upp.. även om mina vänner var partyklädda upp till öronen.. Men är smällar man får ta :)

Maja 

Jag är svag


Ett telefonsamtal, ska det räcka det? Jag är så svag. Jag är så äcklig.

svettigt och naket


När vi gled in hos emelie sent igår kväll så möttes vi av ett stort antal halvnakna människor, och värmen som kom emot oss var total. Och blött var det.. överallt! Hahaha herregud! Det där hade spårat ur långt innan vi anlände, och efter alltför mycket tjaffs och blöta kläder beslöt vi oss för att avlägsna oss. Till något som inte alls blev särskilt lyckat egentligen.. Men kvällens samtal och händelser öppnade mina ögon rejält. Och det brukar väl sällan vara summan av en fredagskväll på lyset. Men det känns bra. Tråkigt, självklart. Men ändå bra.. Nyttigt!? Och ledsen är jag inte. Inte alls faktiskt. Mest lättad.. Och kanske lite besviken på mig själv för att jag varit så väldigt blåögd. Men så vips dyker det upp folk och snackar vett i skallen på en. haha, tackar tackar!! :) Men min kväll var helt okej på de flesta fronter. Som sagt också väldigt givande. Dock blev det lite halvsent så var inte så pigg i morse när solen hälsade på och det var dags att hoppa upp vid åtta tiden. Dessutom var lillebror ute och sprang 1½ mil och jag satt i fönstret och halvgrät av avundsjuka. Jag hatar att vara förkyld och inte få skutta runt som man vill. Men men, Jag får väl äta godis istället ;) På tal om godis så är det ju leta påskäggsdags idag. Påskharen har inte varit här än. I vanliga fall brukar vi få leta redan på morgonen men hade tydligen varit så himla många barn att dela ut till idag. Så vi väntar med spänning, allihopa. Och så har de flesta dragit iväg till sälen.. var väl lite halvt meningen att vi skulle följa med. Men efter igår så var jag inte särskilt sugen längre. Dessutom bär det av till stockholm imorgonbitti.. Vid halv fyra.. halv fem.. eller när nu min älskade fader vill åka iväg.. "Man måste vara framme någon timme innan affärerna öppnar" Men varför? Jaja, jag får ju sova i bilen iallafall.. Så det är väl bara att knipa igen.
Karin är på besök också.. hon har snckat på en massa om internatskolan hon jobbar på i england. haha JISSES! Vilket fängelse de där rikemansungarna verkar bo på. De hade haft galler på övervåningen nu också, eftersom folk hade börjat fira ner sig i lakanen även därifrån. För klockan tio låses dörrar och alla larm går igång. Hmm :) Och prins och prinsesseungar bodde tydligen där. Alltså Snuskigt rika människor.. Vafan, jag får väl också en 53miljoners lägenhet i 18års present om det är så ;)
Nej fy.. Nu ska jag gå ut i solen och njuta igen. om jag kan få tag på herr johan. Men du din sate svarar ju inte i telefonen! Så jag kommer snart upp och våldgästar dig!

Sol, sol, sol!
Maja

klassfest


Så ikväll vankas det klassfest.. haha herregud :) Men den har väl mer eller mindre avancerat till en "allavetattdetvankaspartajvidrarditochröjer!"-fest.. så tjaa.. vi får väl se hur det blir. Jag har iallafall fått napp av linnea, så hon ska med och kalasa. Och så har jag försökt få tag på fröken norell men det är inte det lättaste :) Ska iallafall börja dra oss ner mot mora frammåt kvällen.. Och ja, tänker uppdatera er på alla skandaler mina älskade klasskamrater lyckas få fram sen.. de är nog roligare än vad man tror ;) Själv är jag lugnet själv och tänker bara mysa runt.. öhm..
Ha en trevlig kväll!
Maja

flugjakt


Jag hade mellanlandat i soffan och hade hade ställt in mig mentalt på sängen Men så känner jag hur jag får en tidning slängd på magen och hör mamma gastande bakom mig, "Maja! Upp! Det är krig!!" Mycket riktigt. Vi fajtades mot en äckelfluga som var så jävlig så jag höll på att bli tokig! Så där sprang jag och min ärade moder runt i bara trosor med mord i blicken på jakt efter vår fiende. Efter ett tag kom det feta äcklet fram vid en tavla. Mamma högg direkt med ett papper, sen kramade hon den till döds och väste; "Äntligen fick jag dig din jäävel", Sen massakerade hon papperet och tackade djävulen för att han hämtat hem sin son.. ända tills vi upptäckte att papperet var tomt! Flugjäveln hade rymmt! Så då var det dags igen..
Flera jäkla timmar fick vi hålla på och jaga det där aset.. UTAN RESULTAT! Tillslut fick vi lov att lägga oss.. och då med stor ångest. Och med tanke på att jag sover med öronproppar och ögonmask så äcklas jag av bara grejen att flugan hade varit där.. äckelpäckelusäggjkhdfkfjlöö
Jag hatar flugor!! Och bara tanken på att ha den i sovrummet en natt.. tjock och surrande.. en riktig spyfluga var det.. och hur den skulle landa i ansiktet och flyga runt öron och ögon och neeeeeej uääääähhhhh! Och så sprattlar dom med benen och suger och uusch. Folk må tycka att alla varelser på jorden är lika mycket värda.. Men död åt flugpacket, säger jag.

resa


Har suttit och sökt resor nu för att försöka muntra upp mig själv i allt detta mörker ;) Fröken Jansson sticker iväg ikväll.. om sisådär två timmar.. och jag nästan förgås av avundsjuka, jag vill jag vill jag vill. Tänk imorgon glassar hon runt i högsommarvärme på en sandstrand.. hon ligger vid havet, badar i poolen och bara njuter. Åh så sköönt! Dessutom har de valt nästan bästa perioden att åka på.. För här är det verkligen bara snö och rusk och inte det minsta hopp om solsken.. Men men.. man får väl försöka bita ihop. För alldeles i början av juni bär det av för vår del och jag längtar så att jag nästan blir tokig. Dock går priserna upp, upp, upp.. Och resan vi siktat in oss på har skjutit i höjden rejält. Jag hade gärna bokat för länge sen men vi ska tydligen köra på en sista minuten.. HMM.. vi får väl allt se :) Men iväg ska vi.. iväg kommer vi! Och så förbaskat långt är det inte kvar.. 7 veckor kanske? Aaaahh, småpotatis! Men jag vill iväg nu! Nu, Då, Sen, Jäämt! Och två veckor känns för kort.. Men har insett att vi nog skulle svälta ihjäl om vi skulle försöka oss på en längre semester.. och dessutom skulle vår brudresa nog spåra ur totalt.. men det är lite det som är charmen med det hela ;)

Min mamma påpekade precis hur svullen jag var.. hm, jag drog direkt länkar till mitt nya liv som storätare och bröt snärrt på ihop.. men så märkte vi att det var mina halsmandlar som hade svullat upp till två fotbollar.. så jaa.. jag skyller på dom ;) Men det är ruskigt snyggt iallafall!! eller ja..

Maja

svullvecka


Ja jag blir nästan lite irriterad på mig själv. Har haft världens svullvecka den här veckan.. vilket inte är alltför bra, varken för min plånbok eller för mina former. haha :) Fredag lördag blev det utgång..alltså massa alkoholhaltiga drycker, och annan skit som man inte borde ha fått i sig. Söndagen var jag hungrig som ett djur och åt betydlgit mycket mer än vanligt. Måndagen gick jag ut och åt med emil, Dessutom åt jag dubbelt så mycket som honom.. tills vi upptäckte att något inte riktigt var som det skulle med min mat.. haha fifaen, trodde jag skulle spy där ett tag :) Tisdagen blev det ett chinabesök med massa hetingar. Jag var carljohans dejt och kände att det var min plikt att följa med och äta massa, massa! Besällde in nudlar och kyckling. Hur tokgott som helst!! Och onsdagen så var jag ute på lite annat.. Hade en grymt trevlig kväll.. som bestod av middag (suprisesuprise), men med ett grymt trevligt sällskap och riktigt god pasta. Rätt nöjd att jag inte backade ur.. även om jag var påväg att åka hem till far i byn.. men icke. Brabra :)
Så ja vafan.. hatar att det alltid ska bli till att umgås över mat.. helst nu inför bech2006, haha är tusan illa! Får införskaffa en heltäckande våtdräckt för säkerhets skull.. den kan dessutom behövas hela sommaren igenom, eftersom det ligger flera meter snööö även om det bara är några veckor kvar tills vi brakar in i juni. och skulle inte förvåna mig om medelhavet drabbas av en köldknäpp de två veckorna vi smiter iväg i sommar. Äckelväder!! Och idag regnar det.. hoppas verkligen att dessa små vattendroppar får någon bukt med snön. Annars kan man lika gärna krypa ner i sängen och ligga där.. Fast nu har vi ju iofs påsklov.. Riktigt skönt! Men har lite smågrejer och göra.. och eftersom jag är på riktigt disshumör och allmänt bitter så tänkte jag spalta upp det härliga skolarbetet som ska göras..

* Rapport om sjukdom, NK
* Recension om en engelskabok
* Rapport om ett företag (wibe)
* Förberedelse inför redovisning om -"-
* Uppsats i interkulturellarelationer
* Förbereda redovisning på -"-
* Matematikprov
* Svenskabok
* Svenskaprov
* Prov i interkulturellarelationer
* Rapport till idrottsteorin

och så jävlar i mig vidare.. Haha, jag vet att jag är bitter men tycker att är man ledig så borde man vara LEDIG. Men inte fan. Veckan efter lovet ska det där vara klart och sitta som en smäck i huvet. Så tjohej att det kommer bli någon farmorsresa för mig.. men ja.. är väl säkert bara att prioritera så kommer det att funka, och jag veeeet att jag klagar över ingenting men jag är inte på något överdrivet bra humör (av någon anledning?) Så låt mig tjura! :)
Dessutom har jag halsfluss till på köpet. Tyck synd om mig! haha :)
Maja



Hmm


Ja jag säger då det.. Vilken jäkla kväll. Vart kommer alla människor ifrån? Kändes som att Gud plötsligt öppnat ett av de svarta hålen och så börjat mjölka ut hur mycket människor somhelst därifrån. Det Kryllade av folk, föör mycket folk. Inte 'mycket folk' som i kul att lära känna massa nya och bara mingla runt. utan 'mycket folk' som i inte kunna röra sig överhuvudtaget. Absolut inte inne, och nästan inte heller ute. Dessutom hade enbart ett litet fåtal kontroll över sig själv, vilket ledde till att det tidigt spårade ur.
Men jag började kvällen uppe hos johan. Riktigt mysigt hade vi.. dock var jag enda flickebarnet på den förfesten men hade grymt trevligt ändå. Sen bar det alltså av upp mot näset och den delen tänker jag censurera. Var överhuvudtaget inte där särskilt länge, eftersom jag smet iväg när jag, micke och tom skulle ner och plocka upp alla partyglada flickorna. Men efter näset så hade jag mycket mer trevligt. Hade ett långt samtal med pascal som faktiskt gav väldigt mycket. Sånt gillar vi! Hemma var jag lite väl sent.. för kvällen avrundades med bråk (vad annars?) och det kändes riktigt pissigt. Men jag kan nog faktiskt ta på mig skulden helt och hållet för det hela. Men ja.. bråk var väl att ta i. För bråkade gjorde vi väl inte.. mer disskuterade.. Men slutade med att jag blev ledsen (suprisesuprise) och gick därifrån på morgonkvisten utan så mycket som ett hejdå. Men jag hoppas att jag inte har förstört allting alltför mycket. Och dessutom var det du som fick mig att gråta och inte tvärrtom ;)
Imorse blev jag uppdragen och uttvingad ut i löparspåret. Rejält irriterad blev jag för ville inget annat än att sova vidare. Men icke sa nicke. Det var bara att dra ut och sätta igång att jobba. Men så kom jag hem och kröp till sängs igen efter en liten dusch. Och där blev jag liggande skapligt sent.. så nu är väl mer eller mindre hela dagen bortsoven. Men men..
Till kvällen vankas det nog bowling i orsa. Är inte helt hundra på att jag ska följa med (vankas ju 'deal or no deal' på tv.. haha :) ) Men det visar sig, och isåfall blir det med alla de läckra brudarna. Och det är faktiskt ingenting som borde missas.
Nu ska jag duscha lite till.. sen får vi se vart det bär.
 Maja

johan, jag och äldre män ;)


Fredag, fredag, fredag.. och här sitter jag med ett jättestort leende på läpparna. Men jag har Ingen aning om varför jag gör det. Är bara så där oförskämt nöjd över allting! Har märkt att mitt humör går upp och ner, ner och upp. Kanske sluttar mest rakt ner. Men eftersom jag är så egenkär så tror jag att det mest bara är på topp. Så ni som insett sanningen kan ju bara knipa igen.. för allas trevnad! ;)
Men hela familjen min har lämnat mig. De är och svettas på gymet och passade på att smita iväg innan jag hunnit hem från lort. Illa, illa. Men eftersom jag och Johan ska äga dansgolvet ikväll så får jag väl skaka av mig kalorinerna på det sättet ikväll istället! :) För ikväll blev det tydligen utgång igen. Ojoj, inte alls meningen faktiskt. Men Johan skulle ut och kände att det var dags att vi skulle slå oss samman igen så vipps var det bestämt. Och ska väl börja dra mig uppöver mot honom efter lite fredagsmiddag, och sminkning. Duscha kunde jag ju tydligen göra där med niklas. haha ;)
Dessutom hade vi ett litet snack om kjelle boooy, och johan höll inte alls med mig om att han var en heting. Han tyckte dessutom att mitt flåsande över den äldre generationen (så som clintan, kjell, lisspers, rosengren) hade blivit för mycket och att det var dags att sluta. Så nu ska han få visa mig lammkött så får vi se sen då.. återkommer med uppdatering om min ställning imorgon ;) Men erkänn att om man tänker på världens män, så är 85 % av de absolut mest läckerheta över 40. Okej, då ser jag dom bara som sexobjekt och det får man ju inte göra jag vet, jag vet jag vet. Men det går som inte att låta bli. Kan räkna upp massvis med riktigt heta män i den ålderskategorin, men bara ett fåtal i min egen. Och det beror iiinte på att jag tycker mina egna är omogna.. Eftersom jag själv hör till några av de absolut mest barnsliga (det är ju inte för inte jag och joel leker osynliga detektiver i korridorerna dagarna i ända). Utan ja.. det är bara så helt enkelt. Nej usch.. hur kom jag in på det här? Men tror nog närmare att det beror på att de är i den åldern då de är giftasmogna.. Och det är Det jag är ute efter. Jag vill ha man, barn, och flytta upp till fäbon i rämma och bara ha det bra med kossorna och allt annat. Det är Där skon klämmer. Jag vill gifta mig och bilda familj! Jag skiter fullständigt i allt annat! ;)

/ Maja

Grrr :)


Nu kom jag på en sak. Om man tittar på kjelle bergqvist så har man inte lika ont längre.. haha :) Han är så grymt läcker så går liksom inte att focusera på något annat. Vilken karl.. En sån skulle man inte tacka nej till att ha och kunna plocka fram lite då och då! ;D
Mmmmm! Känner mig som en sån där snusktant nu :) Men jädrar vilken man!
Mer av Kjell Bergqvist, Tack! 
                                  ¨
31411-32

Alltså guud, titta på honom. Det går inte att annat än sukta :)
Den med lite socker på, du! Mmm

gah gah gah, ont ont ont


Nu skär jag snart ur glasbitarna själv! Gör så äckelont idag. Och jag veeet att jag har universums lägsta smärttröskel men nu vill jag banne mig få bort dom här! Och får inte tag på mor så vet inte vilken tid jag ska upp till sjukan. Gaaaaaaaaah- Jag ska aldrig mer vara naken! :(

ja...


Nu är det iallafall slut... helt och hållet. Ska bara lämnas tillbaka grejer och sen kapas det helt. Helt, helt, helt. Ingen mer skit för nu är alla chanser brända.. vidbrända.. stora jävla skogsbränder. Jag har fått nog.. Och det har vi båda två efter vad jag har förstått? Det verkar helt klart så iallafall och det känns på något sätt jävligt bra. Sista dagarna? Haha, vilket skämt! Så grymt skönt att köra över folk eller hur?! Hade det bara varit mig så OK.. Men varför spotta på två av mina vänner? Egentligen försörde vi allting i somras så alla försök tills nu har nästan bara varit pinsamt. Men nu vet vi iallafall vart vi har varandra.. och det är ju bra.. Faktiskt. Jag är glad.. jag är nöjd. Det känns bra. Jävligt bra.
Och nu läser du det här och avskyr mig ännu mer. Men det är bra.. jävligt bra. För då är vi likasinnade.


onsdag


Ja så var det onsdag... halva veckan har dragit förbi och jag befinner mig hemma i älvdalen. Smet hem en liten stund för ska väl tydligen upp till farbror doktorn och skära ut lite glas ur foten. MMM :) Jag borde väl kanske ha tänkt mig för lite i lördags.. men det är väl smällar man får ta helt enkelt. Sist glasbitar skulle ut ur mina fötter var i grekland hos en inte alltför försiktig doktor.. och jag ville aldrig mer göra om det igen. Men vips så var man där igen då. Men känns rätt okej just nu. Nu är jag helt omplåstrad och har ungefär tusen olika tjocka sockor på mig så det ska vara mjukt.. så har gått alldeles utmärkt i skolan idag. Men utan omplåstring är det helt omöjligt. Då vill jag bara gråta :)
Så jag lär väl dessvärre bli hemma från skolan imorgon.. tråkigt, tråkigt.. eller öhm, skitskönt! Är redigt less på det där nu så ett litet avbrott skadar inte. Dock missar jag väl ett matematikprov men ska se om det går att klämma in det en annan dag istället.
Men det mesta ser väl rätt lugnt ut.. inga större roligheter på tapeten än så länge.. Men vankas klassfest 13e, 14e, 15e och 16e nästa vecka.. haha, herregud.. Vill inte ens tänka på hur en sån sammanslagning skulle kunna sluta. Så därför kommer jag nog bojkotta de små festligheterna och smita iväg till huvudstaden istället. Men man ska aldrig säga aldrig.. Är purre på är jag på! ;D

Nu ska jag inta det lilla badkaret och sen blir det till att plugga momsredovisning för hela slanten.

Maja

idioti


Hade precis skrivit klart ett heltrevligt inlägg om helgens alla bravader.. så loggas jag ur och allt försvinner. Tackar tackar. Därför är jag tjurig och tänker inte ens försöka mig på att skriva om allt det där pladdret på nytt. Men helgen har varit skitfin.. umgåtts med mina vackra vänner, badat i älven (iskallt), varit på krogen och träffat "öjj tjaa.. jag är elitåkare, du vet.. pengar.. lever på det här. Jag är grym i backen, tävlat i eliten flera år nu och jag är skitbra.. elitåkare alltså.. du kanske ska med hem? jag menar, tänk en elitåkare och ett köksbord. Kom igen, jag vet att du vill.. tävlar i elit förfan, kom igen förfan vi går hem och knullar.. elitåkare!!" och "eyy man! ey ey maaaaan, med hem elleerrr? spelat här ikväll va! känt namn i flera länder vaaa, häng med till stugan eeeeyyy, du är cleeeaan bruden. kom igen, sexa med en musiker va eeeeyyy!", och har de inte pratat så har de stått en centimeter ifrån en och flåsat och gungat med en äckligt tom blick, männinskor som är mer höga än vad flertalet var igår får man leta efter. Dessutom fick jag en öl hälld över mig från balkongen. Ansikte, hår, skor.. YES! Dock var personen i fråga både två meter längre och bredare än vad jag var. Så skrek lite lätt att han skulle gå och dränka sig eftersom han redan var så rejält körd, sen pinnade jag iväg och gömde mig bakom en vakt som sprang dit flyförbannad och drog tag i de trevliga små pojkarna som bidragit till min nu lätt öllucktande look. Men vatusan, kvällen flöt på och hade riktigt trevligt faktiskt. När det var dags att dra sig hem kom D på idéen att vi skulle hem till honom och käka hamburgare. Skitbra tycke jag som var vrålhungrig. Men inte hade han ens hamburgare hemma, det svinet! :) Slutade med att vi satt i soffan och snackade några stycken.. De drack drinkar och jag drack juice och vatten (vilket jag fick igen sen när jag vaknade upp kry som en nyponros och de med sprängande huvudvärk). Men tiden rann iväg och jag blev kvar.. vid halv sju lyckades jag manövra ena halvan av sängen och sen fick jag ett fåtal timmars ojämn sömn.. så att jag vaknade upp som en nyponros kanske var att ta i.. Men jag blåste iallafall inte "hot" piiiippiiippiiiiip på alkoholmätaren, eller 3,4 som några av de andra gjorde morgonen efter. Smidigt smidigt.. men kändes skitbra att de inte mådde så bra, Jag älskar när andra mår dåligt!! ;)
Nu ska jag välkomna min kära moder hem.. hon har varit på kryssning med brudarna hela helgen. Så nu ska hon pumpas på massa intressant skvaller! :)
Nattinuffsan
Maja