Första veckan


Efter första dagen var jag nära att falla ihop. Hitler har uppstått och intagit en kvinnlig skepnad. Vilken ödla! Första dagen, ny skola, nya elever, då får man väl förfasen försöka bjuda till lite och försöka vara liiiite trevlig! Men inte då! Jävlar så hon körde över folk! Och hur hon betedde sig mot den andre läraren. Satmara! Det kommer bli ett tungt år med henne kan jag nästan lova.
Men bortsett från det har de här dagarna varit helt okej. I torsdags skuttade (masade) jag upp vid sextiden o sprang iväg på spinning. Sen åt jag TVÅ luncher tillsammans med joel o så började lektionerna kvart över ett. Fredagen blev dock fullspäckad. Lektion på lektion. Vissa lektioner har vi inte ens rast emellan så blir uppåt 2½ timme i samma rum pga det. Menmen.. dagen började vid kvart i fem på morgonen och hemma var jag tolv timmar senare. Var redo för en tupplur i soffan men blev inte riktigt så. Fullt ös. Veckans överraskning! mmm :D Sen blev det en liten tur till wäsa, och så filmkväll med brudarna. Mysigt värre. Dock uppskattade jag min säng otroligt mycket när jag tillslut fick mysa ner mig under täcket och somna in.
Även denna dagen ska spenderas ihop med brudarna. Blir utgång till kvällen. Wäsa eller Wasa. Ej bestämt. Men trevligt ska vi förhoppninsvis ha :)
Nu ska jag smälla i mig en sen lunch.

majaaa

imorgon börjar det


Imorgon drar tredje året på gymnasiet igång. Sista året.. sista året!! Jag ser faktiskt fram emot det riktigt mycket. Visst att det säkert kommer bli rätt tungt, men ändå.. jag tror att det kommer gå bra :) Dock känns det redigt skrämmande att jag inom bara ett år är utsparkad från skolan och inne i något som jag måste styra över själv.. Då är jag nästan lite vuxen! ;D Då bär det av till andra sidan jorden och då ska de små liven tuktas riktigt friskt under 07/08!
Ah, det här känns bra! Och jag hoppas att den här känslan kommer hålla i sig iallfall några dagar till! :)
Och idag bär det av ner till mora.. Igen.. Mamsen ville spendera en natt i min lilla lägenhet så är väl bara att följa med o försöka vara ett gott sällskap. Lutar nog åt ett litet biobesök och lite china, mums! :D

Imorgon gäller det.. ujujuj :)

Maja

helg.. igen


En ny helg har rusat förbi.. en helg som blev betydligt mycket skönare än vad jag hade tänkt mig. Var inte på ett alltför skimmrande humör när jag satte mig på bussen i fredags. Men den dagen blev bra.. den blev med aein och maja. Och människor tittade snett på oss när jag kom gånde med liggvagn och han med maja på magen. Meeen vilken vacker tjej. Vilken pärla hon är.. vilken pärla Han är. Och snart flyttar dom.. om bara några veckor. Känns jättekonstigt! Min favoritiranie lämnar mig! Men ska åka ner o hälsa på under hösten, och fredagen tillsammans var som sagt fin. Jättefin, tack för det!
På kvällen skilldes vi dock åt och jag begav mig hem för lite film och annat mys.. Lördagen inleddes med att jag gick vilse.. blev lite jobbigt eftersom det stannade en bil och frågade vart närmsta ica-affär kunde hittas.. Vilket jag i vanliga fall brukar ha koll på! Men istället fick jag klämma fram att "tyvärr så vet jag inte.. jag har nämligen precis gått vilse.." Men tillslut så gick det. Vi fick hjälp båda två av en snäll kille med hund. Så tillslut kunde jag slå mig samman med Robert. Det blev en rask promenad, och sen en jättemysig middag tillsammans med hans familj. Det hela avslutades med att jag fick spö i kubb av hans föräldrar. Men även detta lilla möte avslutades o jag sprang hem för ännu mer mys och pys.. klockan blev efter sex på morgonen även denna natt innan vi tillslut kom oss för att somna. Söndagen spenderades nästan helt och hållet i sängen. Inte ett skit fick jag gjort : ) Eller jo... vi gick hela vägen ner för trappan o köpte kebab. Storartat! :) Och idag har jag också mest bara myst på.. och stått i spöregn och njutit. En promenad med favoriten blev det också, efter älven. I strålande solsken. Att regnet sen brakade loss är bara en struntsak!
Den här helgen har lyft mig! Kände mig grymt nere.. eller nej okej, nu tog jag i. Men iallafall lite halvless i mitten av förra veckan.. men nu trivs jag igen. suprise, suprise ;)
Nu ska jag smita vidare. Ska duscha o packa upp. Sen blir det femman klockan åtta. "de åttioåriga barnen" : /

Maja

fredag

Kvällen blev fin ändå, från wäsa till stevoo's place.
Idag åker jag till lort, vill bara gömma mig och vara ifred en liten stund. Hemma igen på söndag?!


Maja

torsdag


daamdelidaaam..
jag kan inte ens tänka klart! Jag blir bara förvirrad.. Ledsen? mest arg tror jag..? Eller irriterad kanske..?
Besviken! På allt. Men ändå grymt imponerad. imponerad över att folk kan hålla skenet uppe och bre på något så djävulskt. Att man kan slingra sig och ljuga så där.. rätt hätfigt ändå. Varför kan inte jag det? Varför är jag en öppen bok som man knappt behöver öppna innan man vet exakt vad den handlar om? precis vad den vill säga och exakt vad den försöker dölja?
Jag måste försöka skärpa mig. Men samtidigt är jag så nöjd över att jag fortfarande känner mig så himla liten, liten och naiv! Det tror jag behövs.. jag tror iallafall att jag behöver det. För då tar inte saker så hårt.. då bryr man sig inte så mycket om sånt som kanske hade krossat en totalt om man hade haft vett att förstå bättre. Jag vill fortsätta vara liten och jag vill fortsätta trivas. För jag trivs. Och är glad.. ändå. Man ska inte gråta över spilld mjölk. Jag gråter iallafall inte, den smakade nog skit ändå. Jag är inte ledsen idag, inte den här gången. Det är det inte värt. Inte överhuvudtaget. Så lite vett har jag nog ändå..

ja tack snälla!


Så sätter vi igång att knulla andra när vi ändå är igång. Och jag vet! Sen ljuger vi om det!
JÄVLA IDIOT!


helgen

Igår blev det utgång så det räckte o blev över.. Tror jag prickade in alla möjliga känslor på en och samma gång. Dessutom slog jag nog sista spiken i kistan..? och det känns tråkigt. men det kanske var lika bra? vad vet jag..
Nu laddar jag iallafall upp inför kvällen, hade planerat att sova mer eller mindre hela dagen men vaknade strax efter åtta pigg som en nötkärna, det var skönt :) Sen är väl frågan hur man ska lösa kvällen nu då? Klockan 18 börjar fotbollen.. ska man kika? isåfall är det slut vid åtta, ska man göra sig i ordning före eller efter då? Ska man jobba vid nio? och sen rusa ner till parken efter det? Eller kanske strunta i både fotboll och jobb och bara ägna sig åt lite förfest och hårlockning? haha jaa vettetusan! Men om man gör sig iordning innan sex, går o kikar på mik, myser på lite med några öl och sen serverar de svettiga små spelarna, fortsätter med några öl och sen springer ner på parken. Men hur fräsh känner man sig då? Hmm.. fast det spelar nog ingen större roll kanske, om jag luktar stekos eller ej är jag nog den enda som ens funderar över :D Ska kika med frida och se vad hon tycker så får vi se vart det bär. På något vis ska nog mina ooofantliga problem lösa sig.
Nu ska jag leta rätt på mina brills - som varit borta alltför många dagar. Sen är det duschen som gäller. Och så veckans överraskning! MMMMM

Motor&musik- äntligen igång :D
Maja

sol, glass, frida & kebab

Idag åt jag sommarens första glass. eller nej okej, sommarens andra glass. men den första i strålande solsken :) Har varit ute hela dagen och bara haft det alldeles alldeles skönt. Solen har gassat och hallonen har nästan skrikit efter mig! ;) Och igår blev det sol och bad. Och kebab! haha, är det enda jag och frida pratat om numera känns det som. Kebab nummer två i hela mitt liv intogs igår.. men då ska det kanske tilläggas att det var kebab nr 2 på bara en vecka. Så det börjar gå utför :D Sen blev det en galet fin kväll nere vid älven. Jag och frida och så massa bärplockare.. mm.. ;)
Och imorgon hoppas vi på sol igen. Sol och bad! sol baaad, glass, frida och kebab! :D Och jonas! Vi har haft några skitfina dagar tillsammans nu. Tack för det!
Och i helgen kommer mina vackra små moringar upp. Tyvärr hade jag inget husrum att erbjuda men har lovat att dela gräsmatta med den som vill ha sällskap! Nuu ska jag ansluta mig till frida igen. Natten är ung och älven väntar!
Majaaa

inatt var jag gravid

Inatt hade jag den mäktigaste känslan någonsin. I drömmen var jag gravid och det var det häftigaste jag någonsin upplevt! Vilken jäkla känsla!! Jag tussade runt där med en alldeles perfekt rundad mage och väntade på förlossningen. Jag hade dock fått det lite om bakfoten o trodde att en graviditet varade i 9 veckor, så blev en snabbis :) och mycket riktigt så skulle jag föda kommande kväll. Och själv var jag när det small till. ojojoj. In till sjukhuset fick jag försöka ta mig och pang in på förlossningsrummet. Men längre än så fick jag inte följa med för då valde min lilla hjärna att inte visa mig mer. Hade ju varit skithäftigt att få känna hur en förlossning känns!! :D Men innan dess fick jag iallafall vara med och träna med min lilla bebismage, jag fick vagga genom korridorerna i skolan och jag fick känna på den stora magen jättemycket, Den var så len och härlig och ruuund :) Det var det häftigaste på länge!! Och illamående på mornarna slapp jag helt och hållet! ;)
Gud vilken känsla! Befrukta mig!! ;D
Maja

veckan


Jag börjar bli för gammal för sånt här ;D
Full rulle onsdag natt och torsdag natt. Jag vet mycket väl att det blir utgång även ikväll och att det är planerat partaj imorgon. Men nog har jag mäkta roligt så att man är lite halvsliten får det väl kanske vara värt! Och så nästa vecka smäller motor&musik igång så tills dess ska jag vara utvilad och taggad till tusen :P
Kvällen ser jag fram emot mer än mycket, Sara ska firas så alla små flickorna ska mötas upp i lort. Sen blir det utgång, wasa? tältet? Och på lördag blir det pillan så det skriker om det :)
Nej nu ska jag laga till lite mat och sen ska jag springa till bussen med min lilla packning.
Aein nästa!
Maja


varför får vissa vara så glada?


Jag har funderat lite på det.. vad är det som gör att vissa alltid kan vara så glada? Så lätta? Medan andra kämpar med ett konstant mörker? Eller att somliga har det bra, men att de regelbundet möter svackor som känns som bottenlösa hål? Varför måste endel proppa i sig tabletter för att må OK?
Varför mår vi så himla olika?
Jag har aldrig mött ett mörker.. mitt liv och min själ har aldrig ens varit i närheten av något som skulle kunna liknas med en depression. Medan jag har vänner som kämpar med sin ångest nästan dagligen. Det är orättvist. Visst är väl jag ledsen, och visst känns tråkiga saker som ibland händer i mitt liv som ett rent helvete, när någon nära går bort eller när sjukdomar förstör. Men det blir ett helt annat mörker.. Det är inte det där tyngden.. På ett vis skulle jag nästan vilja veta hur det känns att vara så där nere, så att jag kan förstå hur det verkligen känns. För som det är nu kan jag bara gissa och försöka bygga mitt stöd till de jag älskar som mår dåligt utifrån mina egna fantasier, hur jag TROR att det är. För vad tusan vet jag om sånt? Inte ett skit. Jag vet inte hur det är att vara ledsen, hur det är att inte må bra. Och det är jag självlart förjäkla glad över. Jag är förbaskat lyckligt lottad och njuter av just mitt liv otroligt mycket. Men jag tycker att det är så orättvist att vissa ska få må så bra inuti medan andra kämpar så hårt. Man borde kunna dela lika..
För vad är mina sorger? Att jag som nu inte får på mig mina jeans? Att jag kör in mascaraborsten i ögat eller tappar en tjuga när jag är och handlar? Och det är absolut inte för att jag är ytlig, för så förbaskat ytlig tycker jag nog inte att jag är. Men det är för att mitt inre, för att Jag mår så himla bra, som gör att det bara är såna enkla saker som nu kan komma att störa mig. Det känns som att jag har fina blommor  inuti hela kroppen, blommor som jag har haft ända sen jag var liten, blommor som gör att jag bara njuter och mår bra.. som gör att jag trivs. Det kommer inte in något mörker. Jag vill att alla ska ha mina blommor.

Lördag-hela-veckan


Nej just för tillfället känns det faktiskt som en lång söndags-period. När allt är så där skönt och man bara myser på. Har haft ännu en förträfflig dag med några riktiga hetingar; Johan och Frida. Vilka pärlor :) Drog en raggarrunda med Johan, hela vägen till gåsvarv, där stannade vi och spejade som två fågelskådare, sen bar det raskt av hemmåt och så byttes hjulen mot fyra fötter och vi tog en liten promenad och pratade en massa. Sånt tycker jag om :)
Frida däremot våldgästade jag på jobbet, vi diskuterade allt från undertråd till färg på ögonskuggan ;) Sen blev det en mysig kväll i gräset, med lite frukt och snutteri.
Resten av dagen har jag bara glidit på.. inte gjort någonting i stortsett. Bara tussat!
Och så filat på den närmsta framtiden förstås.. Jag och frida har våra små idéer och även om det tar emot lite så lutar det åt att den kommande helgen kommer spenderas i mora, om det inte blir mellby försås ;D Vi har haft väldigt mycket klädbestyr och haft planer på att inta björnparken, nu gäller det bara att få med D, men han lät väl lockad va frida?! ha.

Nej vad jag trivs. Jag trivs så där jättebra. Jag har människor omkring mig som jag tycker otroligt mycket om, jag är ledig och njuter av dagen i den takt jag behagar. Ingen lägger sig i vad jag gör och allting bara flyter på. Mmm. Härligt härligt. Och de kommande två veckorna blir det alldeles för mycket utgång. Men å andra sidan har jag legat lågt på den fronten hela sommaren så nog förtjänar jag ett järn alltid ;)

Maja

hurghada

Ah, det här gråa vädret gör att jag längtar ännu mer! Om 10 veckor åker vi.. en evighet förvisso men vad tusan :D Jag längtar helt galet mycket och hoppas på att slippa både terrorbombningar och matförgiftning :) Ahh, jag vill ha värme, sol, och salta hav!

31411-34


http://www.solresor.se/solresor/Index.j2e?id=1304

MMMM :)
Maja

tönterier :P

Fröken Nylund var här och försökte få med mig som sällskap ut på lilla västkusten, eller närmare bestämt till mellbystrand. Men eftersom jag varesig har pengar eller så mycket tid över just i helgen så kändes det rätt avlägset. Kände dock att min kära broder gärna fick tro att jag hade starka planer på att slå mig samman med dom och följa med. Och det tog självfallet hus i helvete. Nu har han ringt våran lilla mamma och sprungit dit för att skvallra. Haha jaa alltid lika roligt det här med kärlek mellan syskon ;) Nuu ska jag ta skydd för han är än en gång tillbaks.. wopsidoo
Tönterier!

Maja


älv

Igår kväll när jag låg i sängen så planerade jag att jag skulle gå upp tidigt, ta bussen till lort, städa och byta handdukar, gardiner, lakan, osv, i lägenheten, simma lite och så ringa några små busfrön för lite lek. Men jojo, nu är jag nyvaken och klockan är TOLV så mina planer gick rätt kraftigt i stupet. Men men.. ny dag nya möjligheter ;)
Men min helg, fre-mån, har varit rätt så skaplig ;P Myst på i borlänge och sen en natt i falun. Men nu är jag allt hemma i älv på heltid. Har t.o.m packat upp resväskan och det är rätt stort gjort av mig, annars brukar den kunna ligga bra många veckor innan jag tar tag i något av det slaget. | att det nu var pappa som packat upp den åt mig hör inte hit | .
Ja imorse (idag) var det frida som väckte mig och nu ska jag skutta iväg och luncha lite med henne.
So long. Majaaaaa