vitt

Nu är det alldeles vitt överallt. Redan i förra veckan började det dala ner lite lätt men nu verkligen vräääker det ner. Snötäcket ligger alldeles vitt och bulligt överallt. Det är så fint på träden och husen och marken och ja allt! Jag älskar det här! Jag har längtat hur länge som helst efter snön, och nu är den här!! Förhoppningvis för att stanna ett litet tag i allafall. Kommer allt bli lite sorgsen om jag vaknar upp imorgon och värmen i marken har tagit bort den. Men men, vintern är oftast väldigt lång här så behöver nog inte oroa mig över att inte få se någon snö :) Tycker dock synd om alla storstadsbor eller de som bor söderöver. Hemskare vintrar kan jag inte tänka mig! slask och slask. och avgaser som gör all snö svart och äcklig. Här håller den sig iallafall vit och fin! Mmm :) Idag ska vi ut och göra snöänglar!! :D

Och nu ska jag kila iväg och vara lite nyttig!

Maja

bullbak


Vi bakar bullar.. Saffransbullar.. MMMMM... doftar i hela huset och nu när det är så där mysigt vitt utanför fönstren blir det extra bra! Ah, älskar sånt här :)
Och helgen har varit fin. Fredagen var mer än mysig! Sen blev det ännu mer mys på lördagen. Shopping shopping! Sånt tycker vi om! Till kvällen blev det en liten träff hemma hos mig och så bar det av ut på krogen. Hade en riktigt bra kväll! Var kanske inte fullt lika pigg igår, men försökte hålla skenet uppe och regerade stenhårt i bowlinghallen. C fick storstryk! ;D
Idag har vi lekt på badhuset, och som sagt; Bakat bullar!!
Ahh, jag är på riktigt sånt här baramysaruntochhadetbra-humör (för ovanlighetens skull).
Lov är helt enkelt riktigt, riktigt behagligt! Jag skulle kunna tussa på så här jämt ;)

Nu ska jag pensla nästa sats, sen blir det Ännu fler bullar!!

Maja

Lov

Så var lovet igång.. om si så där femton minuter! Så skönt :)
Dock har dagen varit lite halvjobbig, varningar och en hemsk kalleles till rektorn. En nervösare Maja får man leta efter! Men jag sprang raka vägen och ringde pappa, haha.. :p Men får hoppas på att allt ordnar sig.. för som läget är nu så är det Inte roligt. Ska tillbaks igen direkt efter lovet. Dubbel ångest, nej trippel ångest!
Men bortsett från det så blir det nog en bra dag. Ska iväg på shopping med min lilla purremurr direkt när vi slutar, sen ska jag ägna mig åt lite kvalitetstid med mig själv i badkaret :P köpt nya salter,mmm! Sen blir det middag och tillsist hoppas jag på massa mys! ;D Resten av helgen ska jag också bara ha det förbaskat lugnt och skönt. För att sen ta tag i lite studier när veckan drar igång igen. Lutar också åt en liten utgång imorgon med brudsen, men har blivit lite halvpank så min plånbok skulle må bra av en liten paus!

På torsdag åker lillebror in på operation, känns skitjobbigt! Men han håller lågan uppe och är så stark och glad ändå. För egen del har jag nästan brutit ihop av nervositet redan. Men han är så duktig!

Nu ska jag springa. Får lift så passar på :)


Adjö!

Maja

Ny vecka

Imorgon drar en ny vecka igång. Ny vecka - nya möjligheter! ;)

Med massor utav prov, fem prov, ujuj, vilken tur att jag har ett sådant läshuvud ;) MEN sen är det lov, då är man ledig igen. Och på lördag blir det wasa med brudarna så det smäller av det. Ska bli roligt för var ett tag sen vi slog oss samman sist.. förra löningen närmare bestämt ;D haha.

Nu ska jag fortsätta med mina studier. Men eftersom jag är på ett sådant utsökt humör så är det inga problem!
Och så får det gärna bli imorgon eftermiddag nu, fort helst! :P


Maja

lördag

Kort och gott; Livet leker!

Jag är förbaskad nöjd med tillvaron. Livet kunde inte vara vackrare :)

<3

4 maltider kvar

Nu ar det fyra maltider kvar tills det blir hemresa. Det ar sa vi raknar tiden har nere. For allt kretsar verkligen kring maten. Eller tja, efterratterna! aah! det blir efterratt till allt, t o m till frukosten. Blir inget fullkornsbrod har inte.Nej socker socker socker, i stora lass. aven om man forsoker vara nagorlunda nyttig. (tandkramen har bestar av 33% socker, tack gode gud for att jag inte glomde min hemma). 
Igar var vi ute pa battur. dykning, surfing och hela faderullan. Det var vi och ena riktiga hojdare till stridspiloter fran det franska flygvapnet. ojojoj ;) och jag kan val inte pasta att min franska var det basta. Men forsokte iallafall. tanken som raknas ;)
MEN vilka dykvatten!! Helt otroligt!! Sa ska man dyka ar det till egypten man ska. Nagat snyggare har jag aldrig sett!! Vilka korallrev! Vilka fiskar! helt otroligt!! :)
Jag vill aldrig harifran kanns det som. Den 40gradiga varmen och det 30gradiga vattnet ar inte alls nagot som skrammer bort en! Men fredagmorgon bar det av mot sverige. Hemska tanke ;) Men blir raka vagen till mora sa det far val ga da :)
Nej nu ska jag ansluta mig till de andra igen. Vi ska ga in pa andra omgangen dessert. Mums :)



(min telefon funkar inte har as. har mors! hoppas allt ar bra med dig hemma. saknar dig!))


Maja

sol sol sol

Vilket paradis!

Okej, det stormar. Det ar riktigt riktigt stormovader... man kan istortsett luta sig mot blasten som en vagg. Men utan vinden hade det inte fungerat. Sa ar ratt nojd over att 'ovadret' dragit in. For hett ar det! hett som bara tusan! Over 40 grader sa vindarna ar mer an valkomna! Svetas gor man sa det racker anda.. trots att man maste sova med oronproppar for att kunna undga stormens vinande ljud en liten aning.
Men det har ar helt underbar! helt galet underbart!! Vi ater, ater, ater, ater och ater. Gud vad vi ater :) Frukosten springer vi till klockan sju, sen blir det sen frukost klockan tio. Forsta lunch klockan hav ett, andra lunch kvart i tva. Sen blir det mellanmal pa mellanmal. Och sa tidig middag och tillsist en sen middag. MMM, att man rundar pa sig. Sma valstekta kottbullar ser vi ut som! eller ja, jag ser val ut som en ohm... fiskbulle da, med fraknar! massa fraknar! mm for fraknar! :) Och att vi ser ut som bullar var val kanske att ta i. For den har resan kommer inte vara i narheten av det vi la pa oss efter cypern i somras. DA var det runt. Nu ar det mer sunt. Eller inte sunt. Eller jo, jag ar sund. Resten av ligan har nog dock borjat utveckla en smarre alkoholism. Det avverkas drink efter drink, ol efter ol. Shot efter shot. Men ar det allinclusive sa ar det val. Men jag haller mig till godsakerna. Och det racker gott och val : )

Och just det. vi bor mitt i oknen. Det ar ett stort lyxhotellskomplex mitt i ingenstans. Bara vi. Oken, oken, oken, och sa hav pa fjarde sidan. det ar bra. Vi bor 15 sekunder fran stranden. Och langgrunt ar det. Man kan ga och ga och ga och ga, och anda nar vattnet inte hogre an till laren. Sa ar bara att lagga sig ner pa mage och skvatta lite :)
Och araberna ar inte sa farliga som man kan tro :)

Nej nu ska jag kila. vi ska pa nattklugbb, ujujuj.

Maja


Egypten


Gårdagen var fin.
Mys och pys hela eftermiddagen, sen blev det litervis med tårar i biosalongen. Kikade nämligen på 'world trande center' och jävlar i min själ så jobbigt det var. Mina ögon blev alldeles svullna av det hela :) Sen blev det mys för hela slanten. Och när det var dags för klockan att ringa och jag mer eller mindre fortfarande var vaken så kändes det rätt tungt. Valde därför bort spinningspasset på morgonen och tog en redig sovmorgon. Lite illa, men blir hårdträning nu ett tag framöver så det var jag väl värd! ;)
Skoldagen har rullat på (en lektion) och det har varit så där skönt mysigt. Millapilla klippte håret på mig också, så nu känner jag mig pigg och fräsch! :D

Ikväll åker vi. Bara fyra timmar kvar. Sen siktar vi soool, baaad och vackra afrikanska stränder! Göttans göttans göttans!
Nu ska det njutas till fullo. Härlig mat, nya fräknar, vackra dykvatten, underbara pooler, havsvatten, fitnesscenter, lyxhotell. Bada, träna, sova äta :) Och kulturella lär vi inte vara för fem öre, men vafan; egypten: här kommer viiii!!


Maja

Imorgon


Jag längtar nästan mer tills imorgon än vad jag gör till på torsdag. Det är lite underligt nästan, för att vara mig iallafall.. Jag är inte så.. eller jag brukar inte vara så.. strålande sol och 30gradigt vatten känns nästan kyligt i jämförelse :D Det är häftigt. Jag är glad.
Det får gärna bli imorgon nu. Fortare än fortast helst! <3

Och idag har vi varit trevliga och vänskapliga så det bara skriker om det. friendsutbildning, riktigt trevligt må jag säga! Nya trevliga människor! :)

Nu ska vi kasta oss in i veckans överraksning, MMM :D


MAJA

nu är det bestämt :)


Efter jul sätter sig Johanna på flyget och beger sig mot sverige - hem till oss :) Ända tills i augusti, då det är dags för oss att ta sällskap iväg till andra sidan! Åh, det ska bli så mysigt! Halva vintern, hela våren och sommaren! Kommer bli skitkul! Jag längtar så det pirrar i hela kroppen :) Mindre än tre månader och sen är hon här. Då blir det trångt och fajt om sängarna, men vadtusan, det är det värt :D

Åh, vad glad jag blir! Nu ikväll ringde dom o berättade att allt var bokat och bestämt! ah ah ah :D

Maja

stockholm


Så blev det en helg i stockholm, fullspeckat schema men ändå riktigt mysigt. Tiden spenderades med otroligt härliga människor. Trivdes som fisken i vattnet :) Musikal på göta lejon blev det också, jättemysigt! har aldrig varit iväg på sånt förut :) Jättehärlig helg helt enkelt, men nu är den slut och det är dags för ny vecka och nya tag. På torsdag klockan 22 bär det dock av mot egypten, gött gött :D
och nya kläder har jag fått idag också. Mmm, suveränt!

Nu ska jag duscha och packa upp och packa ner. Klänningar, kjolar, bikinis, sandaletter. Jag älskar när det är sånt som ska ner i resväskan :D


Majaa


hos mig

Några av flickorna (och pojken) från i lördags



31411-41      31411-40  31411-39    31411-38   31411-37   31411-36  31411-42



Jaa guu så roligt! ;D

Maja



pitepalt


Och just ja, inte att förglömma; far väckte mig med rykande färsk pitepalt imorse. MUMS! Alltså började dagen t o m utomordentligt bra! Gud så gott! pitepallt, lingonsylt och smör. mumma!
Ska nog springa iväg o ta lite till nu, bäst att passa på medan det ändå finns kvar!! :)

(viktiga uppdateringar)

Maja


lyckat


Jag sitter här med världens smile på läpparna. Allt känns så där oförskämt bra, jag mår så bra - ändå ut i finngerspetsarna känns det helt super! :D Helgen har varit kanon. Fick spendera fredagen och lördagen med min åsa. Även fast vi kanske inte fick så mycket gjort så blev det mys i kvadrat. Jag trivs så bra i hennes sällskap! På kvällen lockades det hår och sen blev det lort. Lite förmys i min lya med en massa vackert folk, och sen blev det utgång. Hade jättetrevligt verkligen, även fast det stundtals bara var vi på dansgolvet så blev det toppenbra. Kvällen avslutades dock i spöregn och med en blåtira (pillan spöade på fridolin lite lätt). Ett stort antal timmar senare var vi dock hemma, blöta och halvgriniga. Men idag är mitt humör åter på topp. Jag mår som en prinsessa!! Ah, jag är så glad och nöjd och mår så bra!!
Livet leker helt enkelt!! :D :D : D

Maja