intressant kväll..

31411-15

Ja.. egentligen så har jag inget att säga om kvällen överhuvudtaget.. känns som att en kommentar vore överflödig! ;)
Men ja.. vart, när eller hur just den här bilden togs har jag ingen aning om. Dock fick jag bilden imorse och kan väl inte annat än att tacka Gud över att jag är hemma i behåll! ;) Och vakten var het som få så man får väl försöka se det från den ljusa sidan! hehe..

Pissdrygt..

Denna veckan gick det mesta fel.. känns det som. Lärare, skolledning och rektorer har varit på mig och jag har aldrig känt mig så liten och klen, Någonsin! Att sitta och försvara sig och känna att Ingen tror på en är förjäkla jobbigt.. Mått piss efter möte, efter möte, efter möte den här veckan.
Och i tisdags kom domen.. Hade inte en aning om att det var den dagen rättegången skulle hållas.. Jag var in på polisstationen för att hämta lite papper.. och passade samtidigt på att höra mig lite för hur häktningar osv gick till.. vart de fick sitta, besökstider osv osv.. Polisen jag fick prata med frågade om det var någon jag saknade och om han isåfall skulle söka i registret på hans personnummer.. Vilket jag självklart inte hade i huvudet just då.. När man väl behövde det! Men så sa jag hans namn och polisen stirrade på mig som att jag precis erkänt att jag skjutit ihjäl en hel skolklass.. Iallfall så visste han exakt vem jag menade (trots att han inte suttit häktad där på ca 2 månader). Jag fick iallafall veta att rättegången hade varit tidigare samma dag.. och att jag alltså hade missat den. Pratade med mamma dagen innan; "neeej inte är rättegången än på lääänge inte" nejnej, tack för det! Självklart ville dom inte att jag skulle vara närvarande för att det skulle bli för jobbigt osv, Men känns som att jag ändå kan bestämma såna saker själv! Och nu ska han vara borta ett år.. ett år åt helvete!

rättegång, utlåst och fyllon i korridorerna

Den har veckan har fasen varit den jäkligaste hittills! Sluta kör med oss! Skoltiden är inte alls en dans på rorsor så lägg ner det snacket! "Ni vet inte hur bra ni har det!" Nej kanske inte, men är det kämpigare att behöva bli vuxen och arbeta så ska jag fasen inte bli det!
Det har varit minst två prov och redovisningar varje dag denna vecka. Plus en massa uppsattser, analyser och böcker som ska läsas. Jag är less på det! Har inte hunnit med någonting alls. Jättelånga dagar har det varit så har inte ens hunnit med att äta middag, utan har varit till att slänga i sig en macka eller en kopp thé samtidigt som man pluggar som en tok.
Och gårdagen var allt lite småstressig. Först så kom jag springande till skolan några timmar för tidigt, men var väl lika bra det, för visade sig att det fanns massvis att göra. Så var det spanska prov (som görs av mig igen på måndag) lektioner, lektioner, och sen var det till att ta ledigt och springa iväg på rättegång. Det var inte alls en särskilt trevlig uppelevelse.. och karltoken ljög så det skrek om det! Fifasen så arg man blir när man hör någon som bara sitter och maler på lögn efter lögn efter lögn. Men vännerna mina var jätteduktiga och deras vittnesmål / uppgifter gjorde att de tillslut trodde på dom, även om det hade kännts bättre om folk kunde sluta ljuga så jävligt!
Men sen var det till att springa hem efter fem timmar i tingshuset. Hem, lämna väskan och sen iväg till barnmorskan. Där tog det flera timmar, men passade iallafall på att gå igenom lite skvallertidningar och bara ta det lugnt. Sen sprang jag hem igen. In i lägenheten och sen ut för att möta Calle. När vi är påväg upp igen så kommer jag på att JAG HAR GLÖMT NYCKLARNA! Jag trodde att jag skulle bli tokig! Fick ringa och ringa till allamöjliga människor för att försöka få tag på någon som hade hand om fastigheten. Men icke. Efter några timmar kom så pappa ner med en extranyckel.. arg som attans över att ha behövt åka 8 mil pga min slarvighet.. Och jag förstår honom. Men så till 22 tiden var jag inne i lägenheten igen. Och då var det till att köra igång med pluggandet igen.. För så var det dags för redovisningar idag.. Som dock blev en aning distraherade eftersom snärrt på hela skolan kryllade av människor som var antingen bakfulla, kanonfulla eller jäkligt höga. Herregud, säger jag bara.
/maja

Lortmora nästa

Jag varken vill eller orkar åka ner dit. Så less på allt som har med mora att göra. Vill vara hemma och mysa på med familjen min! Inte tussa runt i min lilla 1a och känna mig ensamast i hela världen.
Och ännu en skolvecka börjar imorgon.. Hur kan man vara skoltrött efter bara några månader? Har ju minst 7 år kvar i skolan innan det är klart.. Får försöka peppa mig själv till nya krafter ;)

Helgen har varit fin. Myskväll med pappsen i fredags och så utgång med vännerna i lördags. Åkte till mora (SKRÄMMANDE: en helg!) tillsammans med Linnea, Janni, Stevo, Klimp, Prick och Johan. Vi åt på china och hade jättetrevligt! Sen hade vi ställt in oss på att åka till falun och parta, men mätta som vi var kom vi fram till att vi skulle åka hem istället. Så tillbaks till bynn och en rätt lugn kväll här. Vi blev bjudna på lite fest, men blev utslängda.. haha, idioter! ;)
Hemma var jag ändå ganska tidigt, kändes skönt att både få somna och vakna i sin egen säng. Istället för att vakna upp i falun efter en ½ timmes sömn och inse att man har ett par timmar i buss framför sig innan man är hemma igen.

Nu ska jag baka lite tillsammans med lillebrodern, sen blir det farsdag-fika. Och sen bär det av till tågstationen för att hämta Calle!! Ska bli så roligt att se honom igen!! =) =) =)

Snart är du hemma igen!

Min älskade, älskade calle! Har inte sett honom på evigheter känns det som! "Kom på att jag kunde sticka ner till Spanien och jobba (jobba i det här fallet = supa, ragga,festa) ett tag". Så åkte han och var borta.. borta.. borta.. Sen bestämdes datum för hemresa, bokades biljetter. Men så bara dagar innan avresan så; "Äej vafasen, livet leker här nere!" Så avbokades biljetterna och han fortsatte med att vara borta.. borta.. borta. Men NU är han snart påväg hem! Imorgon kommer han till sverige och på söndag är han HÄR! Jag längtar så att jag nästan spricker!
Hoppas bara på att jag hinner träffa honom innan jag åker ner till lort. Men det måste jag..
Snart är du hemma igen! Älskade, älskade broder!!

Seglou

Skolveckan har varit piss. Aldrig kännt mig så här trött en fredag. Men luften har bara gått ur mig. Massa, massa pluggande i helgen! Redovisningar, Analyser, Prov. Äckelmycket nästa vecka!
Skola i morgon? Inte en chans! Tänker inte flytta mitt feta arsle en centimeter ens! Ekonomiredovisningen får du fixa själv, Joel! ;)
Flera prov har jag fixat den här veckan, gick nog skapligt bra ändå, redovisningarna likaså. Men så är jag ju ett läshuvud också ;) Men inför nästa vecka?? Neeeeeeej. Jag orkar inte. Kära gode Gud: GE MIG STYRKA!
Lovet trodde jag skulle bli en mysig liten vecka med brudsen, men istället blev det en häktisk vecka med alldeles för mycket tjo och tjim! Men fasen, härligt det!

Helkväll med tjejerna eller myskväll hemma med badkar och duntäcken i soffan?
Hm.. som sagt är jag segare än segast.. Och jag riktigt hör hur badkaret skriker efter mig!
Badkaret ikväll och brudarna imorgon? Skitbra!



Kärlek!

31411-14

Så har jag haft en underbar lovvecka men mina underbara brudar! Kan man ha det bättre?
Vi har kommit fram till att karlpacket ska elimineras och vi i fortsättningen bara ska hålla
oss till varandra. Det enda rätta!
Kääärlek!



tidig morgon

Idag skuttade jag upp tidigare än vad jag hade tänkt. Var vaken sent igår och kikade på film, med inställningen; "Jag sover några timmar extra imorgon bitti" Jo tjena!
5.49 kikade jag på klockan och gick upp (efter att ha legat och snurrat i sängen ett bra tag). Så var det med den extra sömnen!

Nu ska jag iallfall kila iväg och köpa hårfärg, o sen blir det förhoppningsvis bowling.
Jag kommer självklart äga hela bowlinghallen! ;)


Mannen i allas våra heta drömmar

31411-13

Ikväll blir det clintan för hela slanten. Vi ska än en gång gå igenom flertalet
av hans filmer. Men finns det något hetare och mer gudomligt än denna man?!
Knappast!
Känns nästan som att jag ska skippa träningen ikväll och dra igång en dyrkan
till denna man redan nu.
Eller nej okej.. det får vänta tills efter träningen, men är knappt så att man kan låta bli!
Han är kung, det är han. CLINTAN.

balklänning

31411-11

Tänk den där i vinrött eller i en vacker skogsgrön! 
Jag vill ha, vill ha, vill ha! 
Attans att det inte finns en chans i världen att få tag
på den, eller att den är hur dyr som helst, eller att
min bal inte är förens om huuundra år!
Men jag vill haaaa! =) 


seg dag och piercade tungor

31411-10

Den här dagen har verkligen varit seg för min del. Det borde vara förbjudet att få sega på så här
när man har lov. Men inte tar jag tag i mitt liv inte. Sega på förfasen! vem bryr sig! ;)
Jag ska snart kila ner och simma några vändor, men först ska det ringas ett litet samtal
till borlänge.. flickorna är nämligen där och torterar Idas tunga. Haha jaa, passa på att le
nu Ida, för snart är det kört! ;)

-Nu är det gjort! Får ont i hela kroppen bara jag tänker på det!
Nu blir det till att suga på isbitar och äta svag soppa, inga pussar och ingen alkohol!
Vill man vara fin får man lida pin! ;)
Gött tjejen!


när kommer du?

31411-9

Idag sov jag ovanligt länge.. Kände mig så otroligt trött i hela kroppen. Jag låg
kvar i sängen och verkligen hoppades på att när jag skulle dra ifrån gardinerna
så skulle det visa sig att det snöat hejdlöst hela natten. Men icke.
Utanför fönstret visade sig en grå himmel, duggregn och blåst. Är redigt trött på det
nu! Det var ju vackert och vitt för inte alls så länge sen! Vill att vintern ska komma nu!
Vi är ju inne i november! Men nej nej - regn, slask, blåst! Självklart!