dags att skaffa sig ett liv


Jag känner verkligen att det är dags snart.. Dags att skaffa dig ett liv. För hur jäkla tragisk framstår inte jag efter helgens bravader? Gode Gud! Okej.. nu var det ett ytterst fåtal som fick uppleva det hela.. Eftersom jag hann ta mig i kragen och inse att 'nu är det nog dags att gå och lägga sig'... Men tyvärr så hörde mina älskade föräldrar till den lilla skaran. "Pappa.. pappa, jag är full. Jag är fruktansvärt jättejättefull, jag mår jättedåligt så var inte arg.. var inte arg, kom och hämta mig, snälla.. pappa du.. förlåt..men jag är så jävla full" Ja.. så hade jag tydligen sagt i telefonen när jag ringde honom i lördags natt. Jävligt pinsamt. Men kärleken mina föräldrar gav den natten var länge sen jag kände! De kom ut och hämtade mig, hjälpte mig in, hjälpte mig i badrummet och lyssnade på mina svammlande uttalanden med ett leende, hämtade hink, vatten och stoppade om mig i sängen mitt emellan dem. Sen tog de hand om mig hela söndagen som om jag var fyra år och hade någon livshotande barnsjukdom. Inte som om det var mitt idiotiska fel, för det var det ju. Jädrar så amatörmässig jag känner mig. Men men.. det kan hända även den bästa.. eller öhm.. jaa.. kanske inte egentligen ;) Men rätt stolt över att ingen annan hann märka hur pass pinsam jag var. Jag gled helt enkelt bara ifrån min lilla barstol när jag kände att det var dags. Helt smärtfritt för allmänheten faktiskt. Inget dansande på borden där inte, haha. nej men fyy.. nu blir det lugna puckar ett tag framöver! Inte minst för pappas skull! Hans lilla prinsessa.. haha, stackare! :)
Var meningen att det skulle bli mora för hela slanten till helgen. Men det har jag som sagt styrt av och blir istället en skön kväll med film, mys och träning istället. Lika bra det känner jag! :)
För brudarnas del blir det utgång redan imorgon igen. Så ni kan ju alltid slå följe med dom.. en sådan kväll kan bara inte bli trist! :)

Nu ska jag fortsätta med lite mat.
Hoppas er helg blev lika lyckad som min! ;)
/ Maja

hormoner?


Jag vet ärligt talat inte vad det är för fel just för tillfället. Jag är så lättirriterad och på ett så djävulskt dåligt humör. Jag tänder till direkt och just nu känner jag mig bitter på precis allt och alla. Inatt skällde jag ut J så det stod härliga till. Slutade med att vi somnade redigt osams. Och även om han bara var glad och försöke skoja och vara rolig så blev jag helt tokigt förbannad. La han handen på golvet så skrek jag att 'det skulle han för i helvete passa sig jääävligt noga med för nog faaan hade jag grannar som för i helvete sov så här dags, jääävla idiot, och nog faan skulle han åka ut om han så bara vågade ta ett jäävla andetag till, för nog i helvete hade han ingenting att  tänka med eller vad var det för jävla idiots satans pucko??'.. på den nivån var det. Och på den nivån är det fortfarande. Hugger på allt och jag förtstår inte varför.. Har precis skickat iväg hotfulla sms och tryckt bort telefonsamtal av rent hat. Jag fattar inte! Jag som brukar vara lugnet själv så här dags i månaden.. tro på fasen att det kommer bli ett helvete om någon vecka då mitt humör i vanliga fall blir riktigt otrevligt.. Månne inte detta hålla i sig.
gaaaah.. är det mina hormoner som är uppe i varv och fördärvar livet för mig (mest för alla andra)?
Åsa har försökt muntra upp mig med skämt nu.. vi får se om det funkar..
Känns som att jag ska dra ur telefonjacken nu, så att jag slipper fräsa ifrån åt stackars oskyldiga människor.. Och sen får det banne mig bli sängen. För nu är ett storbråk på gång här hemma.. men inte fasen var det mitt fel den här gången.. var banne mig pappa som råkade snudda till min stol och inte tvärrtom!  ...hmmm...

Jag blir galen på mig själv snaaaaart!

Maja

äntligen

Äntligen! Äntligen en vecka ifrån mora..  Äntligen en vecka i älvdalen! Så häärligt :)
Fick sportlov igår och känns riktigt gött. Ska ha det alldeles skönt heela veckan. Och i mora är det läskigt fullt av folk. Ser ut som en myrstack, när vi var upp till sjukhuset idag så tog det 1 och 45 att ta sig från tuvan till sjukhuset. Galningar! Åk hem och skida runt i era egna spår för fan!! ;)
Nej från lort ska man hålla sig borta, om det inte är något väldigt viktigt. Och det blir det ju iofs nästa helg.. för då ska det bli öltält och partaj så det smäller om det. Brudarna! :)
Nej dags att börja laga fredagens middag nu.. sen får vi se vart det bär.
/ maja

Sista rycket


Nu är det sista rycket innan lovet. Så sköönt!! Fyra dagar kvar och sen slipper man hoppa upp när det fortfarande är kolsvart utanför sovrumsfönstret. Ska njuta av varenda sekund!!
Imorgon bär det av mot mora.. har skakat av mig febern så nu är allt kanoners igen! Har packat och pluggat lite idag.. även om allt som borde ha gjorts inte ens blev i närheten av färdigt. Men men !
Snaaart hemma igen.. men blir kvar en extra natt i lort (trodde aldrig jag skulle sjunka så lågt som till att vara där nere mer än vad man måste) men J kommer och ska sussa hos mig. Då ska vi mysa och snacka en massa skit :) Sen har han lovat att smita iväg och bunkra upp mitt barskåp inför vecka9.. för då ska det allt bli några små utgångar! Måste ju ta igen det jag missat som sängliggande och sjuk ;) haha jaa.. nu ska jag forsätta kvällsbestyren och sen är det sängen som gäller.. för klockan ringer 05.00 imorgon.. och då vet då jag en som i vanlig ordning är redigt trött.. :D

Sov så gott!! / maja

Melodifestivalen? PINSAMT!

Jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Jag är helt mållös!! Kuddkrig! Vafan tar de med för skit??? KUDDKRIG!! Vad är det för jäkla skämt?? Så jävla pinsamt! Och banangubbarna??? De må ha varit med länge och de må vara folkkära.. MEN SLUTA NU FÖR FAN!! De kom vidare! De kom vidare!! Hannah kom näst sist. NÄST SIST!! Hon om någon förtjänade att få en andra chans!! Hennes låt kanske inte skulle komma att hålla i längden.. men Hon hade behövt den där andra chansen. Hon om någon hade förtjänat den!
Jääääävlar vad irriterad och förbaskad och vansinnig och skitsur jag ääääär.
Skittävling! Skitröster! Skitsverige!!

Hannah är en för stor kvinna  för det svenska folket!




                                          31411-30                   


De andra körde på muskorta kjolar och urringningar ner till naveln. Hannah däremot var så klassiskt vacker! Vilken skönhet! De andra hade inte en chans jämte henne!


Maja

Släpp mig nu!


Ja nu får jävlar i mig dessa virus ge vika! Jag haaatar att vara sjuk! Inatt kom febern som aldrig förr och nu är snärrt på första gången jag har orkat hålla huvudet uppe sen igår. Shoppingturen igår (var det igår?) tog rejält hårt på kroppen. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh jag orkar inte vara äckelsjuk längre. Fyra dagar kvar i skolan och då ska jag fasen vara där också.. har jättemycket att göra men det funkar ju inte när jag är sjuk. Kommer säkert bli sänkt i vartenda ämne. Äckeldryygt!
Finns nog ingen i heela världen som mår lika dåligt som mig just nu ;) Det kanske ser ut som jag har en liten förkyldning.. Men jag skulle nog hellre kalla mig döende! Det är bergis mest synd om mig av ALLA på hela jorden!! :)


Jag? Tycka synd om mig själv? Neeej..

/ Maajaaaaa



melodifestival snart!


melodifestival

Melodifestival imorgon. All annan verksamhet borde ställas in! Kan inte förstå hur de kan tro att vi ska ut och festa imorgon när detta äger rum! :) Jag ska utan tvekan se det! Okej.. inte de andra deltävlingarna, men denna! Anser dessutom att alla andra jämte Hannah Graaf kan slänga sig i väggen. Hon borde ta hem alltihop! :) Inser iofs att chanserna (riskerna enligt många) inte är så stora.. Men jag tänker hejja på henne in i det sista! Hon förtjänar en bra placering.. Och hamnar hon sist så tänker jag slänga ut tv:n!! Nej nog är hon den absolut och mest äkta, begåvade och härliga i detta startfällt.. Sen vad själva framträdandet kommer visa törs jag väl inte fundera närmare på.. men vafan! :) Alla borde hålla tummarna för denna pingla iallafall. Hon är värd det här! All heder åt yngsta K.Graaf.
Chips och godis ska bunkras inför morgondagen. Ja jävlar ja! Imorgon gäller det! :)


                                                     31411-29                   
 

Slutkörd


Känner mig helt slut i hela kroppen.. Har blivit en massa spring idag.
Var snärrt på snöstorm när vi gav oss iväg mot falun imorse. Jag försökte lätta upp stämningen med att leka bilfärg. Jag höll på att förlora stort.. men då ändrade jag reglerna lite, så vann rätt rejält. Johans vita bilar byttes ut mot rosa med prickar, och då hade han inte en chans mot mig! Vilken storförlust grabben! Sen tyckte jag att vi kunde bilda meningar av de mötande bilarnas registreringsskyltar.. men eftersom snön öste ner så såg vi inte särskilt mycket. Och Johan var väl måttligt road av mina lekar. Tillslut röt han i åt mig att det var dags att sova.. Hm, tråkmåns! ;D
Vi snurrade iallafall runt hela dagen.. Kikade i alla affärer minst åtta gånger och så spanade vi in en massa hetingar. Finns en hel del utanför byns gränser faktiskt.. det trodde vi väl aldrig! :)
Sen var det dags att dra sig hemmåt.. till johans stora förtjusning var jag lika slut som honom, vilket gjorde att jag slumrade in i ungefär samma sekund som vi lämnade falun. Så vi myltade på där, för att sen vakna och svulla lite godis. Bussresan hem blev riktigt mysigt.. även fast det var för mörkt för att leka bilfärg!

Denna kväll kommer nog bli förbaskat lugn. Var lite tankar på att gå ut på krogen tillsammans med jan, men tror att jag ska skippa det. Blivit rysligt förkyld och är nog alldeles för trött. Partyt får du stå för ikväll J :)

Nu ska jag sminka av mig, borsta tänderna och sen blir det till att mysa ner sig i tvsoffan med en massa täcken och kuddar. Sover gör jag nog inom en snar framtid..
Majaaaa

Lovetripp

Så blir det alltså en shoppingtur imorgon. Fick bästa tänkbara sällskapet med mig; Min älskade Johan. Ska bli skitkul! Och nu är det ändå inte shoppingen jag är mest uppspelt över.. utan just att få spendera en hel dag med J! Har varit ont om sånt den senaste tiden.. Så känns skönt att vi har skärpt till oss lite! :) Ska bli lite spring i affärer, någon matbit och mys på något café! Häärligt! :)
Imorgon vid nio bär det av. Me and my man! Inte trodde väl jag att du var pigg på ännu en shoppingtur med mig! :D
Längtar väldans mycket tills imorgon faktiskt! Sånt här gör mig glad!

Nu ska det sovas så vi orkar hålla igång imorgon!
Nattinuffsan / maja

Vacker som få


Ewa Röse - så underbart vacker rakt igenom!
Vilken kvinna! :)


31411-27

Trist dag!

Ännu en dag hemma.. hade planerat in en liten fin vinterpromenad längs älven för att få lite luft. Men nu är det alldeles grått på himlen, det stormar och snö/regn piskar mot fönstren. Så jag tror att jag står över. Tänkte att jag skulle byta ut promenaden mot några längder i simhallen.. men det var tydligen inte min hals med på. Träna får jag inte heller göra. Och ingen annan är hemma. Känner mig helt instängd! Så jädra tråkigt att bara vara hemma och vara sjuk. Ringde frida för lite skvaller.. hon var så sjuk att det inte ens gick att höra vad hon sa.. lillstumpan. Hon var påväg till Hassala för att smitta ner lite folk, det enda rätta det! Och på lördag kommer hon hem. Ska bli så roligt! Har saknat henne i massor! Äntligen lite annat än mina moringar att snacka med ;) Dessutom kommer hon ner och bor hos mig i mora några dagar, så mysigt så! Något att se fram emot i detta äckelväder iallafall.
Jag borde göra något nyttigt nu.. känner mig helt värdelöst seg. Trååkigt! Är så rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Så nu går jag o lägger mig i badkaret med lite ljus och musik och ägnar mig åt ännu mer självömkan! För är grymt synd om mig just nu! ;D

Maja


Shopping


Det är jag mäkta sugen på. Hade velat åka iväg nu och inhandla både det ena och det andra, men måste stanna inomhus och kurera mig. Men på fredag blir det shopping.. ställt in mig på borlänge, så vi får väl hoppas att jag är pigg nog att dra mig neröver. Dessvärre är jag enormt sugen på sommaren nu, vilket gör att jag mest har klänningar, kjolar och sandaletter i huvudet. Vilket inte riktigt känns lägligt när det fortfarande är dagar med -23. Men jag vill haaaa. En vårigare jacka ska det bli iallafall. Eller en kortare och lite mer färggrann iallafall.. eller svart.. brukar sluta med att det mesta blir svart :) Och väska. Väska behövs.. en guldig kanske.. eller en med blommor. Och skor! Stövletter behövs. Men försöker intala mig att  små nätta guldiga med remmar och stilett känns mycket mer användbart nu i snökaoset! I mitt huvud funkar det.. men kanske inte riktigt i praktiken. Men överdelar ska det bli. Färgglatt, vitt, guuuld. Kjolar vill jag ha. Små vackra pennkjolar och härliga klänningar. Men dom måste jag vänta ett tag till med.. Får helt enkelt bita ihop och försöka kväva mina lustar kring dessa plagg. BittertBittert.
Skärp! Halsband! Örhängen! Armband! Sjal! Byxor! Jeans! Linnen! Toppar! T-shirts! Koftor! Klänningar! Kjolar! Träningskläder! Löparskor! Underställ! Stövletter! Kavaj! Jacka! OSV, OSV OSV!
Allt behövs! Och jag hatar att jag är en fattig, ensamstående student med utgifter som räkningar, hyra och maaat. Helt meningslösa saker.. kläder är betydligt mycket viktigare! ;D
Äh, får leva snålt framöver. Brukar kunna fixa det när man har riktat in sig på att lägga pengarna på något riktigt användbart.. som kläder.. haha, Då funkar det kalasbra :)

Nu ska jag pressa lite apelsinjuice, sen blir det till att krypa upp i soffan med nya cosmopolitan och lite ostittande. 
Majaaaa


underbar kärleksdag!


Dagen blev fullspäckad utav kärlek!
Om nu kärlek är att ligga i sängen och ha så ont i magen så man bara gråter, eller om kärlek är att hosta, hosta och hosta (som dessutom gör att det gör ännu mer ont i magen) för att sedan hosta ännu mer och få spendera hela natten på golvet i badrummet för att man hostar så mycket så att man kräks. Och sen få en snilleblixt xantal timmar senare och inse att man kanske kunde ta med sig en hink och lägga sig i sängen. Betydligt mycket skönare än badrumsmattan kan jag lova!
Men till skolan masade jag mig.. ett antal timmar för sent.. Men ändå! Var där en stund, och tog sen bussen hem till älvdalen. För jag hatar att ligga ensam i min lägenhet när jag inte mår helt 100. Som när jag kom ner och blev magsjuk en måndagsmorgon.. Kylskåpet var tomt och det var fel på både värme och vatten. Var så pass svag att jag inte ens kunde ta mig iväg och handla.. Men så kom aein på onsdagen och hjälpte mig. Fick både mat, tidningar och godis :)
Men inte spenderar jag en dag till i den där lägenheten om jag inte mår tipp topp. Icke så nicke! Nej då är det skönare att vara här hemma och bli ompysslad av pappsen. För det ska jag bli nu.. Ska smita iväg och krypa upp i soffan för lite mer ostittande. Sen blir det nog en tidig säng. Älskar att vara hemma! Finns fasen inget bättre!!

Lycka till ikväll Emelie, alla detaljer imorgon! :) :) :) :)


Maja



(jag är nog inte sjuk egentligen.. är nog bara jag som vill mörka att jag är ensam och bitter på alla hjärtans dag! ;D )

Alla hjärtans dag


Så står alla hjärtans dag för dörren.. Ja jävlar ja, Kärleken flödar!
Eller njaaa.. Kanske inte i mitt fall då.. Haha, kan man hitta en mer tragisk människa än mig själv?
Men jag kan som inte förstå tjusningen med att spendera mindre tid på sig själv och mer tid på någon annan. Hello ego! :) Men vem tusan behöver en andra hälft när man är så fulländad som jag? Helt onödigt!;) Och dessutom ska alla hjärtans dag (som är en totalt onödig dag med tanke på att jag sprider så mycket kärlek och omtanke till min omgivning ändå, alla dagar hela året om) tillbringas tillsammans med Emelie. Det är vi mot världen!! Och sen ska jag svettas hela kvällen på sinningcykeln, medan alla töntiga kärlekspar svettas av helt andra anledningar, Hm idioter! Skaffa er ett liv vafan! ;D
Inte är jag bitter inte.. haha, shieeet, Jag ska skaffa mig en hamster.. eller en guldfisk! Eller jag kanske inte ens kan komma överrens med en sådan.. Nej, det är nog kört! Jag är dömd att misslyckas. Det är jag mot världen.. Och Emelie du får vara med.. Du och jag mot världen..
De missanpassade's klubb.


/majaaaa


31411-23


Norska karlar


Haha ja varför inte? Den gågna kvällen var full av dom iallafall. Härliga norrmän med riktigt heta små mössor, pälsvästar och knälånga byxor med toffsar, och att de var över 75 år gjorde bara det hela bättre. Vilka kap! Haha jisses.. aldrig träffat en så salig blandning av människor. Helt kung var det! Och nog hade de rytmen i blodet när de förde en över dansgolvet. Ujujuj! Då hade ungdomarna under 70 ingenting att säga till om! Bara att slänga sig i väggen!! ;D
Hade jättemysigt med E innan vi drog upp iväg uppöver. Gjorde iordning oss, drack öl och snackade skit. Bara vi två! Kalasfint var det! Sen drog vi oss iväg på lite förfest/middags-aktigt. Men där var vi inte kvar länge utan det bar snart iväg upp till FKfesten. Mmm.. haha, kommer ärligt talat aldrig få ur bilderna ur huvudet på allt härligt folk som var där! Bästa hittills! :)
Och Niclas dancemoves får vi inte glömma att nämna! Vilken stjärna!
Wille såg till att jag kom hem helskinnad.. Tack för det! Hade varit ruskigt kallt att trippa de där milen :)

Och nu har jag snärrt på bestämt mig.. ska beställa tid denna vecka och sen är det bara att bita ihop och få det gjort! Aaaahh supernervös!! :D

Nu ska jag fortsätta myskvällen med far!
/ majaaa


Partaj


Så blir det utgång ikväll igen då.. ujujuj.
Blir storpartaj med en massa roligt folk! Ska äta mysmiddag med familjen snart och sen blir det till att åka uppöver vid sextiden. Sen ska det sminkas och fixas. Älskar att få hålla på o göra iordning andra människor, så ska bli kalaskul :) Om de nu vågar lite på mig vill säga.. haha
Skulle iväg till cyon idag.. men glömde bort det. Skulle få papper om avbrutet studieår och så information om utlandsstudier.. Hmm.. ska jag våga? Kommer bli ett år som antingen går åt helvete eller går jättebra! Kanske kan hitta något australienare att skaffa små barn med. ;)
Lisa var jättepositiv så blev sugen. Jag hoppas att jag vågar ta chansen! Då lämnar jag er era jäkla segon! ;)

Middag nu! Kalas sen! / maja

ännu en skoldag


Jag har precis plöjjt mig igenom ännu ett prov. Ett spanskaprov dessutom.. haha jaa, kände mig som en riktig mästare när jag bläddrade igenom sida efter sida. Jag har aldrig varit speciellt begåvad när det gäller språk.. snärrt på aldrig fått mer än ett G stämplat på ett spanskaprov. Men idag gick det faktiskt riktigt bra. Skrev en hel del och är riktigt stolt! Får jag bara godkänt så är det min lärare som är korkad och inte jag ;) eller nej okej.. är nog fortfarande mitt huvud som strejkar när det gäller spanska. Men vafan, alltid mycket skönare att skylla på någon annan!

Ikväll lutar det åt träning.. lovat att köra ännu ett spinningpass men samtidigt har jag lovat bort min kväll till film och lite trevligheter. Det förtjänar jag nästan efter allt detta pluggande :)
Dock slår väl mamma ihjäl mig om jag inte utnyttjar träningskortet till fullo.. Men äsch, en gång hit eller dit (brukar kanske låta så iofs.. :) )

Nu ska jag kila iväg på lite busigheter, och sen blir det maaaaat. Hungrig som en tok!
Tillbaka i den underbara byn imorgon. Då blir det partaj med emma så det skriker om det! :D
/ maja


uppdatering på lurigheterna


Ja.. vad kan man säga? Jag har världens finaste vänner! Ni gjorde mig så glad så det knappt går att beskriva. Tack för en underbart fin dag/kväll/natt!

Klockan tre igår eftermiddag slog jag mig ihop med janni.. nervösa som två små barn (vilket vi inte är eftersom vi numera är stora och världsvana 18åringar..öhm..) Sen bar det av.
Vi var iväg på en ca 4timmars hudanalys och det var så förbaskat skönt så det finns inte! Så rena har vi nog aldrig varit :) Det hela avslutades med att jag och J fick varsinn makeup gjord.. Ingen komentar om följderna på detta.. hahah.
Sen bar det av igen. - till ett smällfullt hus med (lika fulla) brudar! Underbart fin middag. Och efterrätten var en klass för sig! Skiiiitgott :) Sen fick vi fina presenter och alla sjöng så fint så fint!
Efter middagen så bar det av på partaj. Massa folk. En massa dansande (Ja.. jag ska försöka bli bättre på mina buggmoves ;) ).
Tyvärr så gick både det ena och det andra sönder.. allt från glas till dörrar och bord. Illailla.
Men kvällen blev jättefin. Och jag är så glad för att jag har er!
Dock så måste nog ni falubrudar få in lite mer rutin.. för det där funkar ju inte! haha ;)


Du vet att jag tycker om dig mer än något annat i hela världen. Att du var med igår gjorde en fin kväll hela en miljon gånger finare! Jag älskar dig så det gör ont och det vet du! Du är min bästaste bästa vän.. och jag vet att jag kanske varit dålig på att visa det den senaste tiden.. förlåt.. men du är det finaste jag har! Du får aldrig försvinna ifrån mig!!



tack!

Lurigt


Vettefasen vad som är i görningen. Men tjejerna är hemlighetsfulla som aldrig förr.
Jag vet att jag ska vara klar klockan 15 (mindre än en timme kvar) Jag ska vara osminkad och ha en väska packad med festkläder. Jansson lika så.
Spännande spännande!
Så nu sitter jag här i mysbralls, linne, raggsockor, brills, och är hetare än aldrig förr :)
Ska bli grymt roligt!
Ska slänga ihop lite mat nu, och sen bär det av.
Skriver om dagens händelseförlopp imorgon.. om jag pallar ;D
Vårt öde ligger i deras händer! haha jisses!

Ha en kalasfin dag!! / majsa