Thailand nästa


Mig ska man inte berätta för att man är ressugen.. inte om man inte menar det :p Min pojkvän förde nänligen på tal att han var lite sugen på att åka utomlands. I förrgår pratade vi om det, fortfarande väldigt löst, men så igår bokade jag en resa. Och imorgon bär det av till Thailand. Tillbaka i sverige igen den 5e april.

Nu ska vi iväg och mysa och bara ha det bra. Sol bad och massa vackert! Finare kan det inte bli :)



Nu är det dags

Om 1½ timme åker jag iväg för att för första gången NÅGONSIN sitta och prata inför en kamera.
Jag har inte sovit mycket i natt kan jag säga. Jag förstår inte riktigt varför dock för har inte legat och tänkt på det här alls.. vad jag vet. Men ändå stirrat i taket timme efter timme. Tjohej! Mitt undermedvetna vill nog jävlas, för är ju riktigt kul att vara sliten till på köpet. Trött, nervös och med ett nytt finnutbrott. Jävlar, det här kan bli riktigt bra! :D ;)

Nej men det ska det väl bli... Önska mig lycka till nu!

Nu spelar han match igen!

   

Så här såg det ut för bara några månader sen. Spikar som sticker ut ur fingrarna och gigantiskt gips.
Dock såg det väldigt bra ut redan där. Någon bild från första början med 4 avsågade fingrar ska nog inte visas. Och någon sån bild finns nog inte heller :p
Men från att ha skurit av sig högerhandens fingrar i en maskin på jobbet - och då allt kändes SVART SVART SVART - Så spelade min vackre pojkvän i söndags sin första ishockeymatch!!
I oktober kapade han - I mars spelar han!
Jag är så stolt och han är så duktig! Han kämpar på varenda dag med att träna upp sina fingrar, varannan timme har han ett pass han ska göra för att dom ska bli bättre. Och bättre blir dom, för varje dag! Och så här långt har han gjort ett hästjobb! Och redan nu uppnått målet som han satte upp när han låg på sjukhuset "Jag ska spela ishockey igen. Det är målet - Det är drömmen!!" Det vågade vi inte tro då.. Då kändes verkligen allt hopplöst. Men där är han nu. Fyra månader senare. Han spelar match igen :)


Så här vackra är hans fingrar idag, Det är helt sjukt vad läkare kan få till!!!





Imorgon är det match igen, och sen följer en hel rad med matcher dessa två veckor - hans lag Ore ska slåss för att gå upp till 2an. Och Christoffer är med. Varenda centimeter av honom kommer kämpa för att lyckas med det. Han är så glad och så lycklig över det här.
Han är tillbaka på isen!! Min kära!

Här hittar ni hans blogg