Nobbad

Det var hårda bud i mellerud.
Inte en syl i vädret fick jag :p
Det gick inte alls nu när vi ska flytta. Men vafan DET ÄR VÄRT DET! Jag är värd det :P
Klurar på att hänga med tjejerna på måndag till cyprus istället men det blir inte samma sak. Sol förvisso, men så galet mycket festande och det tror jag inte att jag står pall för :p
Jag behöver en lugn vecka vid havet.
Det bär förvisso av till egypten om 1½ månad men tänk om jag inte ens får ledigt? Då kan ni lika gärna radda upp er utanför kyrkan för då dööööör jag

:P

Nedslagen och bitter -> sängen. ENSAM

party med brudarna

På lördag har vi en utgång planerad med buller och brak!
Vi ska inte ha någon hemsk "buhunuärdetslut-farväl"-tillställning, utan vi tänkte helt enkelt parta gärnet en sista gång innan vi drar iväg i olika riktningar. I fortsättningen måste vi ju nämligen sätta oss på tåget innan vi kan ha våra sammanslagningar. Men det är väl häftigt det med! ;D Hursom så sticker några iväg redan nästa vecka (och andra har förvisso redan stuckit :p men får snällt komma hem igen)
ÅH det ska bli kul! Jag brukar inte vara så här pepp på utgång men nu har det kliat i fingrarna en hel vecka :D
Brakförfest hade vi tänkt, och det kan sluta hursomhelst, trots att vi är samma gamla liga. Sen har vi planerat in gamla hederliga wasastugan. Där har jag inte varit på år och dar så det ska faktiskt bli skojj! Löningshelg är det ju dessutom (för dom som får lön alltså, vilket inte inkluderar mig).

Jag har till och med börjat fundera på kläder och hår. Och så ler jag direkt jag hör en låt som påminner mig om ett svettigt dansgolv. GRRRR. Det kommer bli en kalaskväll!! Fyfan vad kul!

utlandssemster

På måndag får min man semester - alltså är han ledig för första gången sen i början av juni. Vilket innebär att jag har fått roa mig utan honom hela sommaren.
Innan sommaren var jag riktigt pepp på hur det skulle vara att dela en sommar med någon annan, att vara stadgad och ägna sig åt mängder av myssa par-saker. Hm? Så mycket utdelning av den saken blev det inte :p Jag vet fortfarande inte hur det känns att ha pojkvän en sommar.
Men f.r.o.m måndag är han alltså ledig!!! Så då ska vi ta igen heeela sommaren med mängder av mysiga par-aktiviteter!!             Trodde Jag.    Men han har planer på att påbörja det nya jobbet redan fyra dagar senare, vilket genast betyder flytt, nytt jobb, och träääningar.. träääningar, och öhm, träääningar. Och på det massa matcher.
Så mycket sommar-flickvän fick jag alltså bli ;P
MEN priserna på resor börjar rasa igen, i och med finfint väder och skolstarter. Och jag har börjat förbereda min hälft på att han nog faktiskt får lov att ställa upp på en liten utlandsresa. Turkiet är jag föräskad i. Har provat de flesta andra "vanliga"medelhavsländer och turkey passar både min smak och min plånbok ;P SÅ håll tummarna för att han släpper till! Då behöver man bara skjuta på oslo några få dagar och jag får dessutom känna på hur det är att vara flickvän i sommarhetta! För sen ska jag vara flickvän i kalla ishallar och då är jag väl faktiskt värd en vecka med god mat, hotell, strand, hav och massa kärlek!? Då kommer man dessutom vara ännu mer pepp på vintern efteråt. Det kan ju knappast bli bättre!

Nu ska jag söka vidare. Har hittat en del guldkorn. Sen ska jag ringa upp honom och berätta om mina planer.
Önska mig lycka till!

kärlek och gammal sågspån


image78


Jag är så sugen på en liten krabat! En liten roomie!
Dessutom lyckades jag för en vecka sen övertala min bror att bli fosterfar nästa höst om något skulle hända i mitt liv och den lille inte skulle kunna hänga på. Så egentligen är allt bäddat för seger!
MEN jag upptäckte igårkväll att jag i sorgen efter min föredetting, lars-lennar, inte haft lust att städa ur hans bur (!) Jag minns att jag sköt på det eftersom jag tyckte att det var jobbig precis när han dött.. Men så blev den stående, och så blev den stående.. och sen så blev den stående. Och den står där. Orörd.
Det är sågspån och torrfoder och "sängkläder" och jul och saltsten och några små små hamsterbajsar.
Och så försöker jag komma på hur länge den stått.. när dog han? Det var ju många år sen.. Säkert innan gymnasiet? OOOOOH. Men nu står den alltså där, nere i källaren. Och jag tänker INTE städa den. Den får helt enkelt åka på tippen. Visserligen har det varit mycket kärlek och massa snygga killar i den: Lulle har bott där, Love, likaså Larry leif-lukas och tillsist lars-lennart. Men min nya kille kan jag inte utsätta för en bur som stått så länge :p Så det blir en ny! Det känns kul! Finns så mycket roliga burar nu dessutom!
Ah, vad roligt! En ny liten kille ska få göra entre! OM jag hittar någon vettig uppfödare! För till en djuraffär går jag aldrig mer igen! Där härskar ond bråd död!!

Sex and the City


Jag har länge trånat efter sex and the city-boxen, men har aldrig blivit av att införskaffa den.
Men eftersom jag åker över med min hockeyspelande hälft (vilket innebär att jag kommer spendera eftermiddagar, kvällar Och helger ensam) så tänkte jag unna mig den.. som en liten "Grattistillnyajobbet+flyttpresent" till mig själv :D
MEN jag hittar två, med helt olika pris.. Hm,



nr1.     915:- 
                image76



nr2.      699:-  
          image77


Jag förstår inte vad skillnaden är? Kvaliteten på förpackningarna?
För är det ingen skillnad på själva skivorna så finns det ju inte en sportslig att jag slänger ut
extra pengar för att det är "snyggare" fodral på nr 1? Hmm :) Jag har ingen aning.
Men blir lite fundersam!



Vad skiljer boxarna åt?

separation

Idag när jag la på luren efter ännu ett samtal med grannlandet så kom jag på att vi faktiskt är på språng att dela på oss. För första gången ska vi börja en celldelning. Trots att vi gått igenom dop, dagis, förskola, grundskola och gymnasium tillsammans med mer eller mindre identiska mål och värderingar så har vi plötsligt helt olika idéer idag. Det är ingen som är inne på samma sak som den andre. Alla har sina olika funderingar. Det är lite häftigt. Att vi ändå vuxit upp och blivit lite självständiga :) Men samtidigt känns det lite läskigt. Att göra något, ordentligt, på egen hand. Även om vi bott ifrån varandra under veckorna, då vi gått i skola med några mils mellanrum, så har vi ändå sugits ihop vareviga helg. Men nu, nu utökar vi avståndet lite. Och jag är alldeles pirrig i kroppen när jag tänker på allt nytt som alla ska åta sig i höst! Och det spelar ingen roll vart vi tar vägen, om någon sticker långt, om någon stannar kvar: det blir ändå något nytt. Det är inte glidandet i korriorerna, de häftiga diskussionerna i klassrummen eller den härliga sammanhållningen i klass och med lärare som gäller. Det är inte heller det stenhårda spanandet efter den glödheta rektorn som är på tapeten. Vi attackerar heller inte lammkötten som smyger runt i korridorerna med våra hemska förslag. Nej, nu är det något nytt på gång! Det är jobb, det är skola. Det är resor. Det är nya och gamla kärlekar. Det är nya band som ska bindas, nya vänner som ska finnas. Det är så mycket häftigt som är på gång!!

Tänk att alla har börjat på sina egna vägar nu! Att vi ändå är så pass "vuxna" att vi ska göra egna val och spinna vidare på en bana i livet. Det är så häftigt att tänka på vart alla kommer att hamna tillslut :) Oavsett vad det blir så kommer ju alla ha en helt egen historia med helt egna val! Det är så häftigt!!

Men just nu stannar vi iallafall kvar här i krokarna, det är ingen som sticker iväg till andra sidan jordklotet, det känns bra :) Det kommer nog ske nästa höst, nu har vi ändå varandra inom räckhåll. Nu är det älv, mora, falun, vansbro, stockholm och oslo som gäller. Olika orter men ändå så pass att vi fortfarande kommer kunna lura tillsammans. Och inte minst kommer vi fortfarande kunna ligga och prata i telefon utan att det kostar skjortan. :) Så om någon får för sig att sticka iväg tusentals mil så får väl vi andra ta och bromsa våra egna vägar och helt enkelt hänga på ;P

Jag tycker att allt känns så bra nu! Vi har tagit studenten och vipps har vi kommit på egna saker, utan att för en sekund ha påverkat varandra. Nog trodde vi att vi förevigt skulle leva och bo ihop. I en enda hög :) Men vipps dök männen upp och vipps är fem av oss sambo och väntar tillökning ;) katter och hamstrar.. :p

Så jävla roligt!!! Jag är så glad!! Jag är så glad över oslo! Det känns så jävla skönt att ha något på gång nu!! Det känns så bra att dom andra också har det!! Fyfan vad häftigt det är att man måste ta sitt eget ansvar. Jag gillar det här! Nytt är alltid häftigt! Och jag mår så där oförskämt bra!

majsan goes oslo

Klappat och klart :p
Jag ska infinna mig och han kunde mer eller mindre garantera mig jobbet eftersom jag lät
så vettig :D :D :D Men han ville att jag skulle komma ner och visa upp mig och prata lite mer
på plats i oslo innan det blev helt klart.
Fyfaaan vad skönt!! Nu är jag en bit på väg iallafall!

:D

arbetsintervju

Idag är det dags för arbetsintervju.. klockan ett.. på NORSKA. Jag kommer dö :p
Nu blev jag nervös :)
Önska mig lycka till!

det vita


Nu måste den komma snart!
Hela min kropp skriker efter vintern! Vad underbart!!!
En riktig vinter! En vinter precis som den ska vara med metervis av snö! Kolsvarta dagar, promenader på snöklädda vägar, knaster knaster :D Och att vara inomhus och títta ut!! Mysa in sig med gott samvete i filtar och myskläder och bara titta ut på det vackra vita! Det vackra vita mot det vackra svarta!!
Alla kontraster! ÅÅÅÅHHH!! Jag vill ha vinter! En riktig vinter!!
Jag blir kär när jag tänker på det! Alla vackra höst och vinterkläder!! Allt mys! Alla skoterturer, all pulkåkning, all sparkåkning, all skidåkning! åh åh åh :D



image75




Kom vinter! Kom!

att köra bil

FY FAN!
Bilkörning och fröken Maja kommer aldrig att gå ihop!
Jag har alltid hävdat att jag är för mesig, och se där! Jag ÄR för mesig.
Jag har fortfarande ångest och Nej, det är verkligen inte min grej!
Och skulle jag - mot förmodan, Någonsin- klara ett körkort så vore bara
det ett brott. Jag skulle bli en trafikfara utan dess like. För jag är så rädd!
jag vågar inte gasa, inte svänga, inte bromsa, inte lägga ur kopplingen..
inte.. inte ett piss.
Jag har ont i bröstet. Vilken mardröm! Och dessutom ska busskorten
bli dyrare - hur ska jag överleva?

så jag går och lägger mig hos min prins nu, och försöker glömma
min hemska och nervkrossande dag.
 Känner att jag behöver få ventilera allt nu innan jag lägger mig, men
se där: han har sovit i tre timmar nu,
alltså hela filmen vi hydre tillsammans med mom. Men jag håller i..
tolv timmar som jag sov inatt :p
Men jag intar sängen jag också, med eller utan ventilering. Han får
handskas med min psykiska ohälsa imorgon istället.
Och imorgon blir det upptåg!
Då ska vi vandra! :D :D

winnertaco




Nu kom jag på en glass som jag faktiskt dyrkar! Helt underbart god!
Men den försvann? Varför? Det var en riktig höjdare!
MMMMM


image74














Nu måste jag ge mig.. Min hjärna går på högvarv.. i glasskålen..
Usch, tänk om man kände så här varenda dag? :P ;)

ååhh..

image73

Glass glass i stora lass

När jag vaknade imorse var jag KOLOSALT sugen på glass! Och det har nog aldrig hänt förut eftersom jag inte tycker att glass är särskilt smarrigt. Men suget har hållit i sig så nu har jag bokat in en glassdejt på glassbaren ieftermiddag/kväll.. Mmm :D Och dessutom åt jag precis en mumsmums.. man kan ju lika gärna käka när man ändå är igång ;) guu så gott!

Nu ska jag åka till mora och bli uppmött av min kärlek för lite glass! :D

sommar sommar sommar...

Det är faktiskt lite sommar idag :) Har legat på ballkongen och läst teori sen klockan
nio i morse. Förvisso under en filt - men ändå. Solen tittade fram :)
Och badat har jag också! Inte idag, men den senaste veckan! Fyra dopp har det blivit! MMMM!!
Jag blir alldeles sprittig i hela kroppen bara jag tänker på att få dyka ner i en sjö! En hederlig svensk sjö!!
Inget läskigt salt hav. Utan en vanlig sjö! Med underbart sötvatten! Och även fast man luktar dy efteråt så känner
man sig så pigg och fräsch och lycklig!! Ahh!! Det är fasen sommar det!
Jag hoppas på att det blir fint i helgen med, då slår vi till och firar ett år.. förvisso försent men det har varit
så mycket annat att tänka på ;D ;P
Jag har mina små planer! Fixar jag till det så kommer det bli helt perfa! Ger en uppdatering på hur det gick sen :p

Jag har aldrig längtat så mycket efter hösten som jag gör nu. Jag tror att den kommer bli skitbra! Om inte skitbra så iallafall annorlunda! :p Jag ska inte tillbaka till skolans korridorer igen.. jag ska prova mina egna vingar och
försöka organisera något på egen hand.. det känns spännande. Skitspännande! :D

Och linnea den lusen har fått jobb i stockholm också! Jag riktigt hoppade av förtjusning när hon ringde och berättade det! Ahh vad roligt!! Då blir hon en riktig stockholmsböna! ;D Och förhoppningsvis fixar det sig med
lägenheten och hon kan ta över farmors ett år som det är tänkt. Ännu mer perfa! Och då får vi glida mellan oslo och stockholm och vara såna där hippa storstadsbrudar, ahahha. Ja jävlar.. nu ger sig lantisarna ut i livet ;D

härlig dag :D

Idag har det varit så där lurings-väder. På morgonen var det strålande solsken, sen smög sig lite moln in under dagen - men fortfarande jättevarmt. Och nu är det någon urladdning med blåst och regn. Mmm :D Alldeles grått på himlen. Hur häftigt som helst hur vädret kan växla. man vaknar till gassande solsken och kryper till sängs med storm och spöregn. iofs är det inte dags för sängen än.. vi tänkte bege oss ner till lort med far och bror. Vi tänkte lura en stund och sen bege oss på hockey. Det är trevligt :) Nu ska jag mysa upp mig i fönstret och titta ut :D

dags att ta tag i livet?

Nu är det snart två månader sen jag sprang ut från skolan och slängde mössan i skyn. TVÅ MÅNADER!
Det är så att man blir mörkrädd ;p
Men två månader av mys och avkoppling! Visserligen har jag svurit över regnet men sommaren har varit bra ändå.. på sitt sätt :) Och nu har jag börjat fundera på om det inte är dags att jag tar tag i livet?!
Det kommer troligtvis inte att landa framför mina fötter av sig självt så jag har faktiskt börjat klura lite!
Och vissa saker har faktiskt klarnat :) Iallafall två saker.. och det är väl inte fyskam? :P

1. Jag har tagit sikte på körkortet, börjat läsa teorin och ska även ta tag i bilkörningen.
Intensivkurs ska bokas inom en snar framtid, och förhoppningsvis vara avklarad innan:

2. ...Jag flyttar till Skedsmo I slutet av september / början av oktober.

Blir alltså sambo strax utanför Oslo med mannen i mina drömmar :)
Egentligen kan det faktiskt inte bli bättre!!

Jag är glad och jag är lycklig. Dessutom vore det ju pricken över i att få köra ikapp med de andra
efter dalgatan! ;D

solsken

Imorse vaknade jag lätt som en fjäder.
Vilken jävla känsla! Nu är det nog påväg åt rätt håll!!
Fast det regnar idag också :P haha

Nu är det dags för utflykt!

onsdagslunk

Jag har ännu en dag bara myst mig igenom allting.
Gårdagen avslutades senare än vad det var tänkt.. blev hembjuden på lite varma mackor och film tillsammans
med crill och daniel. och sen avslutades allting med alldeles för sent skvaller tillsammans med brodern. Så sova blev det inte fören klockan slagit både 2 och 3. Och vaknade gjorde jag inte fören efter tio. Så redan där var dagen en smula pajjad :) Men vi har bakat och målat stolar hela dagen lång.
Och iaktagit en halvnaken man iklädd nätstrumpor och fastkedjad vid en cykel. Det var spännande. Och väldigt vingligt för att vara en onsdag klockan 13. Men så står han ju brudgum på lördag också :)

Imorgon ska jag på utflykt tillsammans med min far, han har önskat sig besök på björnparken, bowling och middag. Det  ska bli mysigt :) Sen bär det nog av till mora på fredagen för kärlek och lite utgång. När öltälten slås upp kan man väl inte hålla sig långt borta ;)

Jag har haft kontakt med en ansvarig för ett barnehageassistenter också. Det känns faktiskt lite kul, alltid något steg i rätt riktning!

Dessutom har jag starka planer på att skaffa mig en liten hamster igen, c är inte förtjust men jag kan inte tänka mig något trevligare :) GUU så mysigt!

Nu är jag hungrig som ett djur så ska ta och besöka köket och se vad som bjuds.