hem ljuva hem

Så var man hemkommen från turkiet. Det blev en jäkligt härlig vecka :)
Vi myste på som aldrig förr och det kunde inte ha varit bättre! Men en vecka var lagom! Började sakt längta hem till c, och direkt vi nått svensk mark styrde jag kosan mot honom och den nya lägenheten. Den är alldeles lagom och jättemysig! Vedspis och allt :p Där kan jag nog komma att trivas :D
Med midsommarhelgen stundade och vi drog oss tillsammans hem mot älvdalen. Vi åkte upp till rämma för att få lite traditionellt midsommarfirande med kransbindning och midsommarsstångsresning. Sen bar det av på grillfest och så rundade vi av kvällen när de andra drog sig mot krogen :) Midsommardagen blev lugn, vi åkte ner till mora för lite fest men avvek redan efter förfesten och hyrde oss en film istället.. haha jag vet inte om det är åldern som börjar ta ut sin rätt kanske :p Jätteskön helg har jag haft iallafall! Och idag blev det middag med hela c:s tjocka släkt. Det är alltid lika trevligt!!
Men på onsdag bär det av igen.. och nu är det inte en vecka jag ska våndas utan min sköna utan mer än en måånad. Man kan storkna för mindre :p Nej men det ska väl gå att ordna.. det finns väl alltid telefon.. internet och mobiltelefoni funkar dock inte.. kommer befinna mig mitt ute i skogen på själslig upptankning. Det är fint.. Och vi kanske mår bra av att vara ifrån varandra lite.. öhm.. :p Nej, usch. Tomt kommer det bli! Men kommer han ner och hälsar på en dag eller två (helst tre, eller fyra) så ska det nog gå att fixa. Jag kommer trots allt vara omsluten av massa fina tjejer jag inte sett sen förra sommaren!!
Så jag ska iväg och njuta!! Den största tiden kommer alldtså tillbringas vid sjöarna i dalslands skogar, med träning och avkoppling. Men också i göteborg och ute på västkusten, i hunnebostrand, uppe i stockholm och ända uppe i norr, i lycksele. Det kommer bli mycket kärlek!
Sommaren drar snart igång på riktigt och på onsdag landar sommarens två höjdpunkter: rhiannon och sabrina kommer hem från australien i fyra veckor. DOM är sommar :)

Så den här kommer nog ligga nere ett tag.. men GLAD SOMMAR!!!

Nu njuter vi!

oops

Nu upptacke jag att jag dessutom tryckt pa det sora i:et utan prick... den ligger pa det vanlýga i:ets plats men ger alltsa ý ý ý ý Vilket gjorde texten an mer oforstaelýg! men vafan det ar chill :p

glassýgt

Nu ar vý ýnne pa var andra dag och det ar fýnare an fýsken ý vattnet :)
vý myser pa som tusan och ýgar hann vý med sa mycket att det kandes som att vý varýt har en hel vecka redan :D Chýll som fan!
Lýsa (alýas pýllan) ar rod som en lýten krafta pa rumpen. Darfor turas jag o frýda om med att snarrta henne pa rumpan. Det gýllar vý!
Hursom sa har vý badat och myst for fullt! 07.00 rýnger vackarklockorna och da ar det bara att stýga upp. Da ar det bara att smorja ýn och sprýnga ner týll stranden. Forst dar var vý ý morse ocksa. Inte en kaft utom vý :p
Och sa lar det val blý ýmorgon med.. Men lýsa (alýas pýllan) lamnar vý pa rummet sa hon far svalna lýte :p
sjalv har jag faktýskt fatt nagra nya fraknar! Det gýllar vý!! Men haret daremot har tagýt stryk som bara den! Trots att jag skyddar det allt vad jag kan med sjal sa har det bleknat xantal nývaer sen vý kom hýt. Det kanns ju lýte halvtaskýgt men det ar nog vart det. Far kurera haret nar jag ar hemma ýgen. Och hemma betyder karlek - výlken jag saknar som fan! En semester borde ýnte genomforas utan den akta halften! Men har gett mýg fasen pa att ýnte langta for mycket och stora semestern.. far helt enkelt spara alla mýna kanslor týlls han moter upp mýg pa onsdag. Mýn vackra man :D
Nu ska jag smýta upp pa rummet. vý kor en týdýg kvall ýkvall.. trodde jag.. nu sag jag dock att kl var over halvett o det var ju ýnte rýktýgt menýngen pa varan týdýga kvall. Eller ýofs.. ýnte en kaft gar hem fore sju pa morgonen har.. och ar val trolýgtvýs darfor vý ar ensamma pa stranden výd den týden :p men ý ar kor vý ýallafall delvýs pa en lugn och skon resa! forra arets tva partyveckor pa cypern tog knacken av mýg! Fet. blek och helt javla slutkord ska man ýnte vara efter en semesterresa :p sa den har veckan chýllar vý - eller hur lýsa?! :p

just ja: HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAH AHHAHAHHA (annu mera:) Hahahaha
Vý horde ýmorse att det snoat ý ýdre och ý venjan ýdag... HA HA HA. surt som fan dar hemma ý junývadret va! Har har vý det solýgt for en býllýg pennýng och det forhojs annu mer nar vý vet att ný har det kallt och javlýgt dar hemma ý alv och mora! hohohoho!

Nu ska jag som sagt kýla týll kojs. Jag skrýver dessuom en text som ýngen kommer lasa med tanke pa att det overhuvudtaget ýnte ar begrýplýgt utan a a och o.. men det ar chýll anda :D

/ Majaaaa ý ALANYA!

natten är lång...

Nu har jag och pillan stulit åt oss varsinn dator för att försöka fördriva lite tid. Det känns lite halvsegt. Dagen har varit tre gånger så lång som vanliga dagar.. och inte är den slut än.. vi ska tillbringa natten på en träbänk så frågan är väl hur mycket sömn det kommer bli där :p
Men egentligen har det väl flutit på rätt fint.. vi fick skjuts från mora till stockholm - gött gött. och sen gick besöket hos passpolisen smidigt som tusan. Och nu sitter vi här.. efter kortspel, mat och mängder av meningslösa diskussioner så sitter vi nu här och vill att allt spring kan sluta så vi får krypa till kojjs. 

Nu vill frida springa på toaletten så ska byta av henne. Kommer säkert skrivas mer intressanta saker senare inatt i brist på annat ;)

here we gooo :D

Om en halvtimme ska jag vara på plats.. jag har fortfarande inte fått upp farten... men snart så :p
Jag har packat lite.. handlat lite.. duschat lite.. ätit lite... ätit lite mer... packat lite till..och ätit ännu mer..
Men det går förjävla segt!! Trots att jag sov ett par timmar längre än vad jag skulle i morse. Men snart är vi alltså på väg.. och jag hoppas verkligen att rätt saker finns i väskan.. Men pengar, biljett, bikini, solskydd och migränmedicin är med. och är väl egentligen det enda som behövs..:p Allt annat fixar sig under veckan.
Och jag börjar bli lite spänd nu tror jag.. eller det börjar kännas i magen nu. Och mitt synfält är sämre än på länge :P Men brillsen är också ipackade för första gången på år och dar så den ska nog komma tillbaka snart! Nu ska väl jag börja dra mig.. en vecka med sol, bad och massa god mat väntar!
Sen ska det firas midsommar med kärlek och vänner. Det är inte fyskam det heller!!

lugn som en filbunke :P


Jag tror att det är i god tid att jag börjar stressa upp mig nu. Men det går inte.. jag lurar på och har med jämna mellanrum gått fram till resväskan och stoppat ner ett linne.. en bikini.. ett par sandaletter... I godan ro :p Jag har egentligen inte en susning om vad som ligger där men inte är det mycket inte! Det är en hel del som måste göras.. men samtidigt så känns det som att det får gå lite som det går. Jag orkar som inte! Är ju lite det som är meningen med den här resan: vi ska inte göra ett skit. Så varför få huvudvärk dagen innan över saker som ska ner - eller kanske inte ner - i resväskan?
Imorgon åker vi i alla fall.. tänkte försöka hinna ner till mora på morgonen och handla lite men det blir ett senare problem.
Nu tänkte jag iaf duscha, man kan ju försöka vara lite halvren första dagen iallafall!

Turkiet nästa


Det blev en sista minuten ändå. Imorgon bär det av till alanya, Turkiet, med Pillan och Frida.

Så mysigt vi ska ha ! :D

arbetslös

Jag vet inte hur många gånger jag myst till och konstaterat hur skönt det är med sommarlov de senaste dagarna utan att varje gång få höra "Du har inte sommarlov. Du är arbetslös" Tjoho, det känns ju jävligt upplyftande att höra. Men jag tänker ändå fortsätta på den banan och bara gotta mig istortsett hela sommaren. För det är jag utan tvekan värd! :P
Studenten i fredags var kalasbra! Det var roligt från det att vi lämnade älv kl 06.50 tills dess att man kom i säng ungefär samma tid morgonen därpå :p Det festades hela dagen, kvällen och natten med den vita mössan på och allt kändes helt enkelt jävligt bra!! :D Lite trist att lämna klassen men vi har planerat in klassträff varje lördag på wasa resten av livet ;)

Nu sitter jag dock och letar sista minuten. Det lutade ett tag åt att sticka iväg på tisdag men nu lutar det mer åt imorgon. Dock är pillan borta.. och kommer inte hem fören i natt så det kan lika gärna sluta i pannkaka alltihop. Vi får se. Gött som fasen hade det varit iallafall!!

Nu ska jag fortsätta min kväll ute i det fina vädret. Det har än en gång varit en grym dag!

Studenten! :D

För imorgon tar vi studeeeenten! imorgon tar vi studeeenten :D Imorgon tar vi stude e e eenteeen
Kom och kika! :D

Dag 1

Våran suveräna klassresa inledde veckan med en natt full av nya par i klassen ;P hahahaha!
 
(det är nog tur att vi ska skiljas åt på fredag! ;p)

Under dagen har vi bara rullat på.. lite aggressioner på grund av dumdristiga djur-köp, annars har det bara varit mys och vattekrig i det fina vädret! Dagen avslutades på stranden med beachvolley och snart bär det av till emelie på partaj med grillning och bad.
niceigt niceigt! fint som fan med en vecka då man får lura på och folk som har full förståelde med våra hemska uppföranden! ;P

söndag - måndag


Den absolut sista veckan har fått en liten seg start. Jag är alldeles het i kroppen och vill helst inte behöva röra mig alls :P Vi var nämligen på blommplockartur igår och rödhårig och fräknig som jag är kom jag tillbaka med en lätt solbränna.. jag är röd, väldigt röd och det gör galet ont! Så resten av dagen och idag har jag fått spendera i skuggan när det är så galet vackert väder!! Men vaknade inte fören tio imorse för kvällen blev sen, mormor blev dålig och slog av benet och herregud att det ska kunna ta så lång tid att komma med en ambulans! Mer än 45 minuter satt jag bredvid henne innan den rullade in på gården. Så lång tid ska det inte få ta! Hon kunde ju lika gärna ha varit döende och det kan hända jääävligt mycket på 45 minuter! Oavsett så är det säkerligen inte så roligt att ligga med ett trasigt ben nästan en timme och ytterligare ½ timme innan de satte in morfin. usch.
Så jag hoppade de nattliga bravaderna som skulle dra igång 03.00 för jag var helt slut av att bara se hur ont hon hade lilla skruttan!
Men idag väntas klassresan.. dock strular min hals sen 4 dagar tillbaka så är inte helt hundra på om jag ska följa. Men hade varit galet kul! Så jag ska gå ut och lägga mig i skuggan en stund och klura.. för nu sätter sista veckan igång!

studentveckan

Det känns lite halvt overkligt men imorgon drar min sista vecka på gymnasiet igång. Studentveckan nalkas alltså och satan i gatan vad fort tiden har gått!!
Men tillsammans med min kära klass drogs festligheterna igång redan i onsdags, och schemat ser väl ut något i stil med:

onsdag - tillsammans med våra handledare: grillning och mys - avklarat
torsdag - Klassfest hos twinsen - avklarat
fredag - klassfest i falun med falukalas - avklarat
lördag - klassen hos elias med fotboll och sen krogbesök - avklarat
söndag natt- måndag morgon - Hemlig operation men med synliga följder! ;P
måndag - klassresa till wäsa, haha. Paintboll, middag, bastuflotte
tisdag - klassfest hos E, badtunna och grillning
onsdag - klassgrillning med b:arna?!?
torsdag - drakkamp, fixning av flak med klassen - vila
fredag - STUDENTEN!!

ja jävlar. Jag börjar redan runda på mig så hur klänningen sitter på fredag ska bli spännande att se ;P
Och roligt så in i bomben är iallafall att vädret är fantastiskt fint och det ser ut som att det ska hålla i sig hela veckan! Gött!!

Upddateringen sker gradvis :p


Solen väntar!