cypern: nu kommer vi! ;)


Ikväll bär det av till ayia napa.. Ikväll, ikväll, ikväll.. Resan som vi har pratat om i flera månader sätter igång ikväll.. Ahhh :) Kring 16.30 bär det av söder över i landet, och sen vidare ner på kontinenten. :D Jag är så nervös att jag skakar men samtidigt så glad så att jag inte kan sluta le. Två veckor vid havet! Två veckor med tre av mina favorit-tjejer. Det kommer bli klockrent, och jag kommer få nya fräknar till min annars ljusa lilla hy, underbart! :D
När jag kommer hem vet jag dock inte riktigt.. förhoppningsvis 20/6, men just nu lutar det åt att jag sätter mig på tåget från arlanda direkt ner till göteborg och då blir det ytterligare 6 veckor borta. Men kommer det upp något midsommarfirande här hemma som jag bara inte kan missa så känns 20/6 mer aktuellt.. ;)

Nu ska jag sy upp axelbanden på en av alla de miljoner klänningar jag packat ner.. jag kan nästan slå vad om att jag får betala övervikt.. då är det köört. Humhum, nej men då var det dags att sätta igång igen då!

Ha det underbart bra här hemma så ses vi när vi ses!

Sol, hav och naket!
/ Maja

avslutning

En sak är säker och det är att jag inte alls har varit på topp idag. Har legat i sängen och smuttat lite på en vattenflaska, luktat lite på ett äpple och mest bara mått som jag förtjänat. 17.30 fick jag tvinga mig själv till att gå upp och ta bussen hem, och biten till bussen var de absolut längsta 20 metrarna jag någonsin har gått! Men men.. ska snart försöka få i mig något nu, annars lär jag väl bli sjuk på grund av det.
Kvällen började iallafall kaotiskt, vi åkte ifrån biljetter, tappade smink, låste in nycklar, körde vilse, var allmänt förbannade osv osv. "Hej öhm.. vi söker dennis farmors stuga.. öhm.. är ett rött och vitt hus.. med lite träd runt.." Hujeda mig. Men tillslut kom vi fram till dennis och det var den absolut mest klockrena förfest jag någonsin varit på. I stortsett hela klassen var samlad och vi har alltid så grymt roligt ihop. Nio timmar höll den förfesten på.. men är rätt nöjd över att jag hade så roligt där. För sen spårade det tydligen ur. Vid halv fem tiden när vi skulle åka hem fick jag frågan om jag hade haft roligt, "JA! Skitkul faktiskt" tyckte jag.. men så blev jag genast tillrättavisad med att "maja.. du har sovit sen du kom hit" Jaha.. Kanske inte blev så jäkla lyckat ändå iallafall? Men den resterande natten, morgonen och dagen var helt klart godkänd! Så skulle jag vilja vakna upp och ha det varje dag.. bortsett från kräkningar och sprängande huvudvärk :) Men allt kill på ryggen vägde nog upp det ändå ;)

Imorgon bär det av. Jag har börjat packa lite smått och börjar bli mer och mer nervös. Men ska proppa i mig mina piller så kommer nog gå utmärkt! Jag börjar längta nu! Men samtidigt blir jag borta från en viss person 9 veckor nu och det känns ändå inte helt bra.. Men det ska väl inte alltid vara enkelt heller!
Jag är iallafall nöjd.. och nu ska jag springa iväg och äta en liten tomat, sen ska det sista ner i väskan.

1 dag kvar

/ Maja