ännu mera bal :P


Några vackra figuer ur min heta klass!!




image66

Joel och Emil

image59

Elina och Dennis

image60

Daniel och Cecilia


image62

Annica och Leo

image72

Linda och Max


image63

Emelie och Johan

image64

Ida och Gurra



image68

Louise och Martin

image69

Jan och Niklas




image70

Pillan och Joel

image71

Sofia och Jonas



Fortsättning följer :p

mera bal


Här kommer ytterligare några bilder. Tråkigt nog är i stortsett alla på mig eftersom det är de enda jag lyckats plocka fram än, hhaha :P Men jag ska faktiskt försöka samla ihop alla fina på vännerna så att alla kan se vilken snygg umgängeskrets jag har :D :D

Men här följer alltså ett par balbilder till:

image55

På intåg med min kavaljer


image57

Tillsammans med en skitsnygg pillan och en stilig emil

image56

Tillsammans med en vacker elina

image52


Tillsammans med chris


image53

Bilen jag blev upplockad och skjutsad till balen i





Förtsättning följer :P


ett par balbilder


Här har jag tre bilder från igår.. Massvis med andra laddar jag upp senare ikväll eller imorgon. Kul så in i bomben hade vi i alla fall! VIlken jävla kväll :D :D :D
Aldrig dansat så mycket i hela mitt liv! Och middagen var kung!
Men vidare uppdatering + bilder kommer alltså senare för nu ska jag se på postkoden :P



image51





image49




31411-48

Bal


Ikväll är det bal.. Kom och kika! Vid fem - sextiden vid moraparken. Massa vackert :)

Mitt knåp sätter igång nu.. det måste nog vara supersmink och lockar om det ska hålla tills ikväll :p hursom så Ska jag alltså vara lockig.. är jag inte det om tolv timmar så ska jag vara det egentligen.. så låtsas!

Men kom o kika!! :)


rött

Okej, jag är rödhårig. Fruktansvärt jätterödhårig.
Men var inte orolig.. jag skrubbar :p

Kalasfin vecka


Veckan i London blev super! Myste runt med pojkvän och kusin och bara hade det fint. Vi var på guideade buss-gå- och båtturer. Sen kutade vi runt för egen maskin med karta i högsta hugg och tittade på allt vackert. För jädrar så fint det är! Tänk om lort hade ens en av de där byggnaderna! ;p
Vi åkte också båt på themsen, var på en show "the blue man group" - skitbra, gick på madam tussauds - nu har jag gjort mitt besök så det händer inte igen, vi åkte vilse med tunnelbanan, åt mängder med smarrig mat och satt barnvakt. Och så njöt vi till fullo av london. Det var jättetrevligt men aj så packat med folk.
Och nästan ingen shopping blev det heller. Jag tror att jag hann in på två affärer mellan allt WOW-ande över fina byggnader. Men en klänning köptes och den ska jag dra på mig efter det att älvdalsdräkten åkt av på studentdagen.

Och nu ska jag iväg till frisören också. Kvart över har jag tid och då ska hon fördjupa min färg lite så att den helt går ton i ton med det hår som ska sättas i till balen. Det kommer bli kalasfint det. Och på fredag är det dags. F r o m kl 17 kanske?! och några timmar frammåt utanför moraparken. Massa fina människor! Kom kom kom :D

London


Allt går i ett och herregud så mycket det är som ska hända och göras just nu. För inte alls länge sen kunde jag gott ha kommit tillbaka i höst och gjort ett år till i mora. Men de senaste månaderna har tagit knäcken på mig. Dock servade herr skithet mig med servetter när jag bröt i hop på rektorsexpeditionen för några veckor sen så det är väl alltid ett plus ;p Men i övrigt så kämpar vi livet ur oss.
Dock verkar ett flertal ha gått i ide efter stockholmsresan för det är många som inte dykt upp än ;P Haha, fifaen vilka glidare det finns :D Men roligt hade vi trots skandal på skandal. Och samtalsämnen har mora nu så det räcker och blir över - hur kommer saker och ting ut så fasligt snabbt?!

Egentligen borde jag inte skriva här, jag har två arbeten och ett tal jag borde maila in ikväll. Dessutom ska jag vara hos sömmerskan om mindre än en halvtimme och jag har varesig tvättat eller packat inför london-resan i övermorgon. Men å andra sidan har jag alltid varit tidsoptemist och jag är bergsäker på att jag kommer hinna med det här också. Det brukar fixa sig. Och det som fixade sig och gjorde hela min dag i fredags var mitt 100p projektarbete. Som jag strulade till det där!! I början av september drog det igång.. då skulle man börja bolla med handledaren och arbetet skulle sätta fart. Jag tänkte dock att "äsch, det fixar sig.. jag hinner med det där.. det är lugnt.." Tre veckor innan det skulle vara inlämnat kom jag dock på att det nog kanske inte fixar sig ändå.. Totalpanik. Cyon tyckte att jag skulle förlänga min studietid över hösten och allt kändes allmänt mörkt. Men det ordnade sig. Vad annars? ;D I fredags fick jag mitt betyg - mvg - och då betygsatt av lärare + rektor. YES! Seriöst så har jag aldrig någonsin varit mer nöjd med ett betyg. Visserligen borde jag inte förtjäna det med tanke på hur jag sköt fram det och jobbade på egen hand men fifasen så jag jobbade ihjäl mig på slutet. Men där får jag skylla mig själv. Men jag grejade det. Jag hann, precis som jag kommer hinna med alla arbeten nu.. öhm.. :)

Nej nu ska jag kila. Provning av balklänning väntar!

slutkörd

Jag tänkte att jag skulle skriva om våran härliga resa.. men jag är s l u t k ö r d. Igår föll jag i säng klockan nio och idag har allt varit en dimma. Jag känner mig överkörd av en lastbil!
Men grymt roligt hade vi! Men jag måste medge att jag sätter cafét framför en kväll på stureplans laroy. Helt seriöst. För vilka glidare!!

Kommer med en uppdatering när jag vaknat om några dar.
Maja

en dag i staden

I morse var det tungt men kul. Jävligt tungt... men jävligt kul :)

Vid nio var vi framme i stockholm och sen dess har det bara gått i ett.
 * På vårt första studiebesök träffade vi en riktig översittare som pratade till oss som om
vi vore en dagisklass. Dessutom försökte hon vara hipp med "Whats in it for me liksom??" "Dissa! DISSA"
* Vi såg en hel flock med bratz redan innan tio. (vi blev alldeles till oss i brallorna)
* Vi sprang runt med kartor i högsta hugg och var allmänt jättebortkomna.
* När vi sprang därifrån hittade vi också en ensam väska på en trapp. Självklart kopplade vi ihop det med en bomb men tänkte sen att vi skulle lämna in den ensamma stackars väskan till polisen. I samma ögonblick som vi skulle
haffa den upptäckte vi ägaren till väskan - grovhånglandes tryckt mot en vägg, helt undangömd - mitt på ljusa dagen! Vi antog att det var smygare på gång men blev såklart nästan haffade för stöld på kuppen
* Vi fick den värsta restaurangen med den värsta servitrisen när det blev dags för middag. Det slutade med att hon röck min bordsgrannes servett för att torka upp kring mig för att jag lyckats slabba till lite. Svin.
* Jag stod en lång stund tillsammans med Maria och tittade på SLOTTET. Högt och tydligt pratade vi om hur fint SLOTTET var och hur synd det var att kungen inte bodde där på SLOTTET nu. Vilken fin SLOTTSpark det var
och att vi verkligen kunde vara stolta över det vackra svenska SLOTTET.
- tills vi märkte att folk omkring oss iaktog oss på ett märkligt vis och vi insåg att det inte alls var slottet vi tittade på utan en helt annan byggnad kvarter därifrån.

Nu får jag skriva resten av alla ooootroligt spännande bravader imorgon ;D Min roomie sandra släntrade in och vi ska ta en dusch innan det är dags att knyta sig. Imorgon väntar DN expressen och en reklambyrå. Picknick och en krogrunda.

Stockholm är verkligen min grej! här hör jag verkligen hemma ;D haha öhh

Maja

full fart mot staden

Nu är det färdigpackat och matsäcken är inhandlad. 3:45 ringer min klocka imorgon och om inte det är misshandel så vet jag inte vad det skulle vara. Men jag har precis tagit mina åksjuketabletter så inom en halvtimme är jag avdäckad så det bara skriker om det. Och imorgon kommer jag vara totalt okontaktbar. Tjoho vilket roligt sällskap ;P Men jag tog bara en halv ikväll så hoppas på det bästa!!

Nu ska jag duscha och sen är det sängen. Men tänket ringa pillan för ett djupt samtal imorgon klockan fyra. Det svinet som sviker oss när vi sätter full fart mot den stora staden!

långhelg


Fem dagars ledighet är inte fyskamm. men jag kan inte påstå att jag känner mig så vidarevärst på språng ändå. Vad är det här? Solen skiner ju och löven har spruckit ut! Jag borde vara jätteallert och superallergisk! Men icke! Seg och grå. Men jag sitter och skriver på en lista över vad som ska packas ner inför stockholmsresan. Det ger iallafall lite hopp om livet. För jag tror att resan kommer bli kanon. Vi ska få den att bli kanon och gud vad vi ska mysa mellan alla studiebesök! mmm :)
Vi bokade en resa till london idag också. Åker om mindre än två veckor och det känns också lite småskojj. Ska ner och känna mig för tillsammans med min man, är trotts allt troligtvis där vi ska slå oss ner f r o m augusti. Så nu ska vi ner och andas in storstadsångorna på prov! :p
Jag har bestämt mig om balen också.. jag ska gå. men köra en enorm budgetvariant! Klänningen är förvisso skittråkig och jag missar hela "prinsessgrejen" :p men den kostar hursom ingen förmögenhet! Sminket fixar Cajsa för ett par hundringar och håret ska jag inhandla på lördag.. och så hoppas jag bara att fröken H tar sig ann och fixar till frisyren. Fordonet blir troligtvis broderns buss ;p - om inget roligare dyker upp. Skorna kommer gömmas under en långklänning så dom känns inte lika viktiga längre. Naglarna som skulle gå på hundratals kronor fixar jag själv - och vad kostar tippar? sjuttio spänn? en hundring? Dock är förpackningen jag använt mig av förut helt SINNESSJUKT bra så tänkte köpa dom redan till veckan för att vara på den säkra sidan. Biljetten till balen går på en femhundring (VILKET RÅN!) men väl där inne ska jag inte punga upp ett öre. Det är väl därför maskinen går varm i var och varannan källare och det finns fickpluntor.
Enda kruckset är väl att jag har världens mest bittra dejt (!) Och eftersom jag vet att du läser det här så får du tusan ta ditt förnuft till fånga om vår transport! Du vet att det inte kan bli bättre! :p

Och klockan rinner iväg, som alltid. väckarklockan tjuter fem imorgonbitti och jag har redan ångest. Och på torsdag troligtvis ännu tidigare. Hujeda mig!

Och just ja - alla bittra avgångselever ;P - studentmössor + studentkläder har trillat in, dom kommer börja delas ut f r o m imorgon (onsdag) men allt har inte kommit så därför kommer resten ut senare i veckan. Alltså blir det lite lotto om ni får era grejer imorgon efter köande! lycka till ;p

Nu ska jag packa!
Maja