Jag fick jobbet!! :D

Intervjun i måndags kændes sådær. Hon var tillknæppt och ganska svår. Jag gick ut dærifrån skapligt osæker på om det skulle gå kæpprætt åt skogen eller riktigt bra. Det gick riktigt bra.
Dom skulle ringa senare i veckan, dom ringde redan dagen dærpå. Både jag och c fick jobbet. :)
Så på måndag kvæll kl 22.00 børjar vi. 
Som tur var ær det udda vecka (om det kommer igång på måndag som det ær sagt!) Vilket innebær att vi går av julaftonsmorgon. Vi kan alltså åka hem då och slipper spendera julafton, juldag och hela faderullan hær. Gøttans! Men nyåret blir på jobb, men det brukar sællan bli særksilt lyckat ændå :p

Do, huske, dutte- de sitter också

Det norska språket

Jag har bott hær sen i børjan av september, snart i två månder. Och jag kommer redan på mig sjælv med att gasta norska ord! Men det ær væl kanske inte så konstigt med tanke på att de norska orden jag ær tvungen att anvænda, anvænds h e l a tiden i mitt jobb. Barnen førstår det mest jag sæger, men vissa ord funkar inte. Så dom får jag køra, om och om, och om igen.

Som tillexempel:


Trøja: genser (jag vet inte hur det stavas?)
Vatten: Vann (nehe?)
Mjølk: Melk (barnen vægrar næmligen lyssna nær jag sæger mjølk. "Der heter meeeelk")
Stæda: Rydda (Det ordet ær fastnaglat i mitt huvud før det anvænds h e l a tiden)
Ursækt: Unnskyll (vet heller inte hur det stavas)
Thisa
Bæscha
Akkurat


osv osv.

Jag har redan blivit tillsagt att førsøka bli av med denna yrkesskada. Men nær orden upprepas tusenmiljoner gånger varje dag (før så mycket annat pratar vi inte om på dagiset :p) så ær det inte så lætt før hjærnan att hænga med. Men jag predikar svenska ord, sånger, sagar och lekar før barnen. Så det blir nog ganska jæmnt i slutændan ;)


mot vintertid


Jahapp? Ænnu ett bevis på att jag ær helt avskærmad från verkligeheten. Igår skulle det næmligen stællas om till vintertid. Det hade inte jag en susning om! Som tur var ringde en mæklare på kvællen och bjød in oss på visning (jættemysig lægenhet), och då konstaterade vi att vi inte skulle hinna,eftersom det bara var 25 minuter kvar. Men han klargjorde att det var 1h och 25 minuter kvar.. Efter mycket grubbel kom vi fram till att jag nog faktiskt hørt någon næmna någon stans någon gång, till någon annan att klockan skulla stællas om? Mycket riktigt!
Men hade inte mæklaren ringt hade jag aldrig tænkt på det! Och då hade man hoppat upp pigg som en nyponros (knappast) kl 4.45 och trampat ivæg till jobbet.
Men så går det væl nær INGEN berættar något før en, nær man inte har tillgång till tv/nyheter, nær man inte køper de norska dagstidningarna och nær enda internetanknytningen man har finns i ishallen. Hm.

Men nu ær det alltså vintertid, gøtt! KOM SNØ KOM!

home sweet home


På torsdag eftermiddag är det hemresa! Pratade med mams och paps idag och HERRE MIN JE! Vad jag längtar efter dom!! Och lilla mormor, de små bröderna! Åh! Är så skönt att ha alla samlade i samma hus så man slipper flänga runt! :) Och så vännerna! Dom blir det sammanslagning med på lördag. Då blir det ferre i wäsa. Ska bli riktigt trevligt att få slå runt lite. Sist var.. ja när var sist jag var ut och slog runt ordentligt? Tänkte säga v32 då det var motor&musik-festival i älv, men då bangade jag alla dagarna eftersom jag låg i krig med min man :p Och så tänkte jag säga midsommar.. Men då var jag lugn som en filbunke och vi gick hem vid elva-tiden. Så tänkte jag säga studenten.. Men, haha, då gick jag hem skapligt tidigt för att jag var så sjukt hungrig :P Och under studentveckan hade jag heller inte så många klackar i taket. Så när i allsindar var jag ute sist? För i våras var det inet särskilt mycket alls. Så ja.. nyår? Nej då var jag hemma med mormor och myste.
Jag kanske inte är så mycket till festprisse när jag tänker efter :p haha. Men i helgen är det dags. Då ska det slås klackar i taket i våra vackra munderingar! Och så ska det snackas en massa skit över ett antal glas vin. Härligt härligt!

Jag längtar allt efter er mina stora och små!! I helgen ses vi. Härlans! :D :D :D

stjædjobb


Nu har jag många bollar i luften hær i grannlandet ;) Jag la kontorsjobbet på is, førklarade før min chef på dagiset att jag troligtvis inte kunde jobba kvar.. Dels så ær som sagt inte lønen den bæsta, men så får jag ju uppdrag vilket innebær att jag egentligen inte vet om jag har något jobb en vecka framåt, ibland inte ens tre dagar framåt. Jag berættade att jag søkt ett annat jobb (kommer till det snart:p), och då tog det fart. Vips erbjød dom mig två veckor på dagiset, men jag fortsatte hænvisa till jobbet jag søkt, och så: jag blev erbjuden jobb ænda fram till jul på dagiset, plus løneførhøjning. :P Det kændes bra. Før trivs verkligen galet bra med barnen!
MEN imorgon ska jag på intervju før jobbet jag søkte: Ett stædjobb. Haha, det trodde jag væl aldrig att jag skulle vilja ha ;p Men det ær på gardermoen.. jag ska stæda flygplan NATTETID :P jag jobbar en vecka, ær ledig en vecka, jobbar en.. osv. Och lønen verkar vara skapligt saftig (ær min pengakåthet som driver mig). Jag kommer dessutom kunna kombinera jobbet med att jobba på dagiset / ett ældreboende ovanfør oss minst tre dagar den lediga veckan.
Jag byter alltså ut mina barn mot en sopkvast ;) Men hon verkade så pepp efter att ha fått cv.t och ville ha intervju direkt. Fyra- Sex nya anstællningar ska tillsættas. Och vi (båda jag och c har søkt, som ett "paket"), var de førsta hon bokade in før intervju. Jag hoppas vi får det. Jag vill ha det. Jag vill veeerkligen stæda flygplan om nætterna :D
Så jag håller alla tummar jag har. Om inte annat så har jag kontorstolen till førfogenhet och dagiset som backup, om det skulle skita sig.

Men jag håller mina tummar. Det hær jobbet vill jag ha :p

chokladfrosseri


Jag befinner mig just nu i den perioden i månaden då mitt liv är som i störst misär.
Det är samma visa varje gång, och under denna 5-dagarsperiod finns det ingen människa i världen
som det är lika synd om som om mig. Jag behöver omtänke, ompyssling och mjuka fina ord och smekningar
på kinden. Jag vill bli behandlad som om jag vore 19 månader framför 19 år. Jag vill att hela världen ska omfamna mig och tycka synd om mig. Trots att jag går från glad - till skrikandes - till gråtandesv- till skrattandes - till förkrossad - till... Kort och gott så svänger mitt humör jag hatar det mesta, men jag vill att det mesta ska älska mig. Trots att jag väser hemska ord, är arg, grinig och allmänt oförskämd. Så tycker jag ändå att jag förtjänar en stor dos kärlek.
Det är också i den här vevan chokladen kommer in. Jag äter sällan sötsaker. Det händer nästan aldrig. Men just under den här perioden smäller det till. Jag blir besatt av choklad. Det finns ingen återvändo och jag vill helt enkelt bara ha choklad! I normala fall sorterar jag bort såna tankar. Choklad - godis - chips, är totalt onödigt att vara sugen på eftersom jag precis lika gärna kan ta en macka, en banan, eftersom smaken av det söta ändå är borta direkt jag svalt. Men nu!! Nej då handlas det choklad! Utan att tveka! För då är jag verkligen värd den! Eftersom mig är det synd om! Väldigt, väldigt synd om. Och eftersom jag äter av pms-skäl så är det heller inte onyttigt, eftersom kroppen behöver chokladen. haha ;)
Och gott är det! Och jag har ätit hela 100g choklad den här vändan. En hel kaka. haha :P Jag kan jag också! Och gott var det! Marabous med nonstop. Mums! Mums!
Den satt där den skulle! :p Men inte bota den mitt matsug inte. Så ska gå ner och göra några mackor. Får smygäta när de andra inte är hemma. Eftersom dom tycker att jag äter "onormalt mycket"? Har alltid varit glupsk och kommer alltid att vara det. Dumt att klaga när det ändå är mat jag trycker i mig! Kunde ju ha varit värre! Kunde ju ha varit amfetamin som alla andra pundar-norrmän! (jäävlar vad det knarkas öppet i det här landet!!)

grabbfest


Idag åkte vi över till charlottenberg (tror jag att det hette) för att bunkra upp med mat. Men jag kan ju meddela att det aldrig kommer bli en återresa dit. Helt galet dyrt! Det vi handlade i hederliga mora (som räckt ända tills nu), blev billigare än det som inhandlades idag och då har vi bara räknat på två veckor, högst. Usch.

Men ikväll blir det tydligen fest här hemma. Jag är så där lagomt peppad. Det aktionerades nämligen ut av the slovaks i omklädningsrummet efter träningen i veckan. Vilket betyder att det än en gång kommer hållas fest med bara en massa fulla killar. Tänk om det ändå kunde komma lite brudar. Men icke. Bara män.
Jag ska allt försöka fiska lite idag på matchen. För nog kryllar det av tjejer, kärestor och fruar där. Men de här killarna verkar inte så intresserade av att det ska vara tjejer här. Tråkiga jävlar. Men jag ska försöka att inte vara så bitter. Dock har jag fått i uppgift att städa iordning badrum och vardagsrum så nog tycker jag att jag ska få min vilja igenom om jag ändå snyggar upp. Jag tror inte direkt att de där svettiga hockeyspelarna märker någon skillnad.

Så dags att sätta igång. Dagens match börjar om 45 minuter.

Om två veckor är det hemresa. Pratade med mamma och pappa idag - Guuuuud vad man bara saknar dom ännu mer efter ett samtal. Ska aldrig mer ringa hem :P

beslutsångest

Jag hatar dilemman. Det är det värsta jag vet. Helst av allt skulle jag ha velat födas med en bok i handen där det stod uppstakat vilka val i livet jag skulle göra, vid exakt tidpunkt och utan krusiduller. Då skulle jag slippa våndas. För jag kan aldrig bestämma mig för vad jag ska ta mig för. Spelar ingen roll om det gäller middagsmat (Jag lager gärna, bara jag slipper bestämma vad), lördagsgodis (kan stå hurlängesomhelst i hyllorna och klura på vad jag är sugen på.. vad jag Egentligen är sugen på. Vad jag kan tänkas vara sugen på efter det att jag gjort det.. och det.. om jag verkligen är helt säker på att jag faktiskt är sugen på det?), kläder (behöver jag verkligen den tröjan? är jag helt säker? Kan det inte hända att jag behöver en annan istället? Kanske kommer jag hitta en annan, bättre, på nästa affär? eller kanske i morgon? nästa vecka - vilket leder till att jag istortsett Aldrig köper nya kläder), gymnasievalet (faktiskt enda valet jag lyckats göra, även om det tog fruktansvärt lång tid. Sista valdagen lämnade jag in: Humanvetare i falun. Se där! Mamma och pappa valde om åt mig i efterhand, haha. Samhällsvetare i mora :p), vadskamangöraeftergymnasiet-valet (det vill jag inte ens prata om. vilken vånda!),

Och nu jobb! Jobb, jobb, jobb. Jag tog dagisjobbet, har haft en underbar vecka. Hade mer eller mindre bestämt mig för att vara kvar, trots att jag inte riktigt fick upp lönen dit jag ville. Men så ringde det idag, och jag fick ett erbjudande om ett kontorsjobb, med högre lön, högre än den jag skulle ha haft på lagret. WHAT THE FUCK??!! Nu ska jag våndas över det. Jag som våndades över dagiset!! Åh! Tacka ja eller nej? Jag har aldrig jobbat på kontor, det kanske är skittrist? :p Så byter jag ut mina fina barn för några ynka kronor :P
Men dom ynka kronorna blir ju nästan 30000 tills jag ska hem.. och är ju pengar jag är här för att tjäna.. egentligen.. men åhh..
Dagiset är så fint! ett av dom finaste i norge. Vi har pedagogik tre dagar i veckan och det är helt underbart roligt! Jag lär mig massaor :P
men åh åh åh. Nu ska jag ligga och snurra över det här i natt också!
Och chefen på dagiset ringde min arbetsgivare på störrt när hon fick höra att jag hade planer på att bara jobba veckan ut, hon pushade på för att få upp min lön! Så fint! Verkligen jättehärlig! Och man känner sig så uppskattat där! Alla är så snälla!

Men så kanske alla är helt hyvens på kontoret också. och så får jag gå på after work och supa mig knall varje torsdag. Nej just ja, man måste ju vara 20 i det här landet. Attans ;D

Dessutom tappar jag min en-mils-cykeltur varje dag om jag byter jobb. Det är ändå rätt skönt. Eller riktigt skönt! Man blir pigg som en lärka efter 5 km varje morgon, helst när det är så sjukt vackert det man cyklas förbi! Helt galet! Norge är så fiint!
Men hemvägen är sjuk. Bara uppför. Där får man tillbaka för alla berg och kullar man tycker är vackra när man susar fram på morgonen.
Fyfan :p

vigselringar

För mig sitter förlovnings-vigelringen på vänster ringfinger. Jag trodde att det var en oskriven lag (nej faktiskt en skriven lag) världen över; Att på vänster ringfinger sitter vigselringen!

Men så är det alltså inte? Är det bara i sverige vi gör så?
Eller är det de förbaskade norrbaggarna som ska provocera igen och tadaa: "sverige har vänster, vi kör höger!"?? Jag tror än så länge (Eftersom jag inte hunnit bli motbevisad) att resten av världen kör på vänster hand. Därför tänker jag hemska tankar om norrmännen som har ringen på höger hand. Alltid ska dom göra tvärrsemot! Och deras förbaskade siffror!! "Svenskarna säger tjugofem - det är klart att vi måste säga fem och tjugo". Ja varför göra det lätt för sig?
Egentligen härmar dom säkert oss i allt. Men eftersom dom inte vill att vi ska veta om det så vänder dom på det, och gör tvärrtom. Högerhand, ental före tiotal. You name it!
Jag hoppas att jag aldrig kommer bli motbevisad för jag älskar att hata- Dessa norrmän. :P

Första dagen i ny vecka

Så var det måndag. Jag fattar inte riktigt vart förra veckan tog vägen. Det blåste bara till och vipps var det helg. Sen stormade det lite till och - vipps: så var helgen slut. och så blev det måndag. Jag har varit ledig idag.. eller "mellan två jobb" ;) Men bara idag för imorgon drar det igång på nytt igen. Så på min lediga dag har jag passat på att 1. snooza (snoozade mellan 9 och 10), 2. äta en lång frukost med högsta volym på en lisa ekdahl-skiva, haha. 3. tro att jag är helt ensam hemma - bli motbevisad av en yrvaken göteborgare som undrar vad fan det är som dånar på högsta volym, 4 sätta mig på bussen in till stan, 5, ansöka om skattekort, 6, löneförhandla med min arbetsgivare (jag håller alla tummar jag har!!) 7. gå i affärer 8, sitta på en bänk, dricka the och läsa en bok.
Med andra ord: en riktigt skön dag utan några större ansträngningar :p
Dessutom har jag försökt hitta cykelvägen till jobbet. Tänkte nämligen försöka spara in lite pengar och klara mig utan busskort så länge det går. Så imorgon ska det cyklas. Det väntas spöregn och blåst men det ska man väl klara ;) Ska ju sagt roa ungar i ur och skur så lite stake får jag väl visa att jag har ;)

kvinnor, norrmänn och slovaker


Sen jag kom hit är de enda jag har träffat män. Eller killar.. gutter. Inte en enda kvinnlig varelse förutom mina arbetsgivare. På första jobbet var jag ensam tjej, och ensam svensk. Det gick jättebra och jag trivdes super! Men det blir inte riktigt samma dialog. Jag saknar allt tjejsnack! Allt skvaller, fnitter, alla oväsentligheter! Så - som en skänk från ovan så trillade en hel drös men svenska brudar ner över mig när jag bytte jobb. Vi står på en rad och packar kontorsmaterial - vilket förvisso kanske inte är en så rolig syssla, men tiden nästan flyger iväg för vi har så förbaskat trevligt! Det finns ett förmiddagspass, ett kvällspass, ett nattpass och ett övertids-pass. Vi har kvällspasset - bara svenska tjejer 18-24, På de andra passen är det blandat 33/33/33- sve tjejer/sve killar/norrmän-old people. Det kan säkert vara trevligt det med! Men jag ÄLSKAR att vi bara är en massa brudar på exakt samma hemska nivå :D Det kändes som att jag skulle trilla av pinnen där ett tag då de enda samtalen jag var inblandade i var på karl-nivå. Men eftersom jag inte hade börjat jobba, de enda jag träffade var killarna i ishallen och mina roomies så kanske det inte var så konstigt. Men ändå. Och nu har jag lämnat dom! Jag kom på det igår kväll och fick faktiskt en klump i magen! Och som grädde på moset så fick jag min uppdragsbekräftelse igår inför det nya jobbet. Det skiljer över tusingen i veckan - vilket jag Inte räknat med =/
Visst att lager jobb är det tråkigaste och hemskaste jag någonsin utsatt mig självför. Men det blir en förbaskat bra stämning och lönen är betydligt mycket bättre. Så jag tänker ge dagisjobbet en vecka, och gå upp och prata med bemanninsbyrån på måndag. för blir inte lönen bättre så känner jag att det inte är värt det för fem öre. VISST, jag kommer då att jobba med något jag trivs med. Men i det här fallet tänker jag faktiskt sätta pengarna före. Det är inte värt över tusen spänn i veckan. Inte någonstans.

Och dessa norrmän! Vi har ett par gubbar som jobbar på undervåningen smatidigt som oss, vilket betyder att vi äter lunch ihop. Och efter den här tiden i norge (det är inte bara lunch-gubbarnas fel) så har jag blivit så otroligt säker på att de där norgehistorierna som dras hemma har väääldigt mycket sanning i sig. Norrmänn är ju helt katastrofalt korkade! Inte nog med att varje individ verkar vara lite efter så ligger dom så otroligt långt efter oss i sverige när det gäller allt - alltifrån pengahantering, vägar, skolor, organisering, rondeller (dom kan inte ens köra i rondeller -> vilket innebär att det blir giiigaaaantiska köer i samband med rondellerna här. Det är totalt kaos varje gång. Och postbilarna! Postbilarna! Oh my!

Och så gubbarna ja, dom måste man helt enkelt se för att förstå. Men det kanske finns såna på alla lager, i sverige också, så jag tänker inte klanka ner på norska flaggan för deras snusk.

Och slovakerna. Nu börjar jag bli lite irriterad. När jag var på jobbet i förrgår så hade slovakerna ett litet möte med alla i huset (göteborgaren och c) om hur köket ska skötas och att det ska vara snyggt osv. Visst, självklart!! Jag tycker att det är skitviktigt att man håller rent efter sig när man bor flera stycken - Men det är ju just det vi gör!! Jag är supernoggrann med det och jag vet att c är ännu bättre. Det har hänt EN gång att vi valt att äta maten innan vi diskat bort kastrullerna, men då har det inte varit en käft i färd med att laga mat. Alltså tycker jag inte att det ska spela någon roll. MEN det som egentligen gör mig sur är det att dom klagar på oss, att vi ska plocka undan allt vi använt, medan dom låter sina grejer stå framme!!!!!!! gaaaaah! Varendaste jäklans dag står det fyra stora glas, ibland tallrikar och ofta tårta, bröd osv, på fyra platser vid bordet. Det finns sex platser!!!! Vi är sju!!!! Jag hade blivit irriterad även om det funnits tio platser! Sakerna behöver INTE stå framme. Men nu när det fattas en sittpats så ska det ABSOLUT IIIIIIIINTE göra det!! Åh!
Jag önskar att jag hade varit hemma när dom tog upp allt med städning/undanplockning då hade jag tagit upp det men nu är jag för feg för att starta en konversation om det hipp som happ. Men nästa gång! Om dom säger något igen. Då ska jävlar i mig dom där glasen bort. Men tills dess ska jag försöka vara lugn "och inte starta något bråk pga några glas"- som c alltid säger.
Men fisjutton! Jag hatar sånt där. Ska man klaga på andra så ska man allt sköta sig själv först!
Nu eldade jag på mig själv här märkte jag :p haha. ursäkta!


konsten att gå om varandra


Senaste veckan har bestått av en enda sak- jobb. jobb, jobb och åter jobb. Jag har inte hunnit med något annat. Har ätit riktigt dåligt eftersom det legat på ungefär fem-minutersintervaller, har sovit dåligt.. förvisso helt slut men ändå för mycket uppe i varv för att kunna sova. Jag har knappt hunnit duscha! Jag har inte träffat någon av dom jag bor med. Jag och c har gått om varandra konstant! Vi träffas 30 minuter varje kväll.
Så nu har jag kommit på det! Det är inte alls svårt att slippa ses! Konsten att gå om varandra är busenkel! Man behöver helt enkelt bara jobba olika skift/dubbla skift! Sen är man dessutom så trött, vrång och sur att man ändå inte vill prata med varandra den där halvtimmen man har ;)
Nej men usch! Jag har rent utav hatat den här veckan! Det funkar inte att inte träffas. Helst inte när man har så mycket att prata om och enda gången man träffas är vid 23.30 då han kommer och hämtar mig efter jobbet. Det skittråkiga jobbet :p Jag har kört dubbla pass på två olika lager. Upp och hoppa kl 06 och hemma igen kl 23.30. Och har det inte varit lager så har det varit dagis. Men idag är jag ledig på förmiddagen men jobbar kvällsskift. Sådär superkul en fredag! Men jag är utvilad så ska nog gå finfint :)
Men det är bara idag kvar. Sen skiter jag i lagerjobben... som jag klamrat mig fast i för att tjäna lite pengar (dagis är väl sämst betalda jobbet i hela landet?), och nästa vecka börjar jag ett jättefint dagis i kjeller! Byggnaden är enorm, barnen är underbara och 120 stycken, de vuxna är jättetrevliga och det tar bara en halvtimme med bussen. Super! Och då slipper man packa kläder och kontorsmaterial dagarna i ända :p Men ett stort plus med lagerjobbet är ändå att vi är en hel drös med svenska tjejer. Inte en kille eller en norrman så långt ögat ser! Hur gött som helst. Blir en hel del tjatter! :p

Nej nu ska jag kila iväg och fixa lunch! Sen bär det av mot jobbet kl 13. (hur kan det kallas kvällspass när man åker hemifrån kl 13???) :p

Och familjen är och glassar i egypten. De jävlarna! :P


i väntan på något bättre?


På måndag drar mitt liv som dagisfröken igång. Men tills dess så jobbar jag på ett lager.. jag kör en liten fuling och använder mig av två bemanningsföretag.. det gillar dom inte... ;p
Men lagret ja.. på ett lager finns det många speciella typer, det är nästan halva nöjjet. Det blir en härlig stämning och jag trivs helt okej! Men lager känns ändå inte riktigt som min grej. Just nu jobbar jag utomhus, under tak, med tre norska killar (förövrigt är jag istortsett enda tjejen på hela stället) och vi paketerar kläder. Det är allamöjliga olika kroppsställningar och dom känns inte helt ideala. Min svank och mina ben gillar det inte :P haha, men är sagt mysigt ändå! Men tillfälligt! Och tillfälligt känns bra! Har uppdrag där tills på fredag som vikarie och sen är det alltså dags för en massa ungar. Men får ut 3600 för tre dagars jobb så egentligen klagar jag inte. Jag är bara lite slut efter allt plockande och packande! ;D

mina fula ord

Japp. Det blev total-katastrof för min del.
Lägenheten gick till en ensling. Varför? Varför vill varenda jävel som hyr ut lägenheter göra det till eeeenslingar? Det kan ju inte bli mycket bättre än ett lugnt och sansat par. Kör man på ett singel-boende kan det ju komma och gå hur mycket skumma typer som helst! Hua!
Men efersom jag blev så besviken så har jag under helgen bara haft en massa fula ord i huvudet.

Attans
Balders-balle
C... c?
Dönickar!
Enbenta torskfena! (håll huvudet kallt, eddie)
Fasen! Fy farao! Fuck! Fan!
G... g?
Helskotta! Helvete!
Illbatting!
Jäklar! Jävlar!
K... k?
L... l?
M...
N....

Nej nu kommer jag inte på fler! Jag ber hemskt mycket om ursäkt för mitt fula inlägg.
Men ibland måste dom fula orden ut! Och nu är det gjort..
Nu är jag snäll igen..
Och vi blir nog kvar..
Och jag har blivit anställd på ett bemanningsföretag i lilleström.
Så här följer mina fina ord:

Ahhh!!
Bart! (under-)
C.. c?


Nejdå. Nu ska här städas.
Adios!