Börja packa?

Jag känner mig så tankspridd just nu. Jag har inte förberett någonting inför resan till norge. Jag hade bokat tvättid imorgon men har bestämt mig för att åka hem till mor och far för lite mys istället. Så ikväll borde jag ha rotat fram rena underkläder och helt ok-rena kläder ;)
Men ingenting har jag fått gjort. Jag borde ha gjort en handlingslista också och gärna ha gjort lite matlådor. Har jag fått det gjot? Jag vet heller inte hur jag ska ta mig eller vart jag ska. Bussar måste jag kolla upp. Dit jag ska verkar ligga sjukt off iallafall.
Och jag bävar lite över att ha 11-12 timmars nattpass. Jag har testat det förr, men då var det i fullrulle natten igenom. Jag undrar hur det är att inte göra någonting nätterna igenom och ändå hålla sig vaken.. spännade ;)

Men det känns skönt att det är en kortisvecka. Jag hoppas på att jag kommer ha internet så jag kan boka billjett hem sen, bor jag rätt nära oslo så kan jag nog hinna med en swebuss hem på lördag som det verkar.. annars kan jag nog ta mig med buss (ca 1 : 30 h) till gardermoen, ta ett flyg till arlanda och sen tåg hem. Så på något vis ska jag nog komma hem igen. Och det är ju bara lite mer än en vecka tills jag ärhemma igen. så blir ju en kortis :)
Så det känns inte så farligt :)
Men packa lär jag göra. Får ta tag i det nu.

Tror jag åker på söndag och ägnar helgen till lite mys i älv. Aldrig fel.

Hello Norway! - Again ;)

Här går det undan i svängarna.
Jag har precis tackat Ja till ett jobb jag inte ens sökt. Det är sånt jag gillar med Norge. Där behöver man inte direkt ta i så man spricker i jobbdjungeln ;)

Snart bär det av! Känns lite spännande att ge sig av helt ensam. Ett minus är väl dock att jag inte kommer ha några arbetskamrater så det kanske kan bli svårt att socialisera sig till en början :p

Hade inte tänkt bege mig till Norge igen egentligen. Men det här erbjudandet kunde jag inte tacka nej till. Lönen är bra, jag jobbar 5 nätter, jag är ledig 10, jobbar 5.. ledig 10.. osv :p Jag betalar inte en spänn för mitt boende eller för mina resor.

Jag kommer ha nattvakten hos en liten 3 årig kille med downs. Jag tror det kommer bli bra det här :)

På lördag åker jag!


Söndag.


Söndag. Söndag.
Det är grått och blött idag.
Det känns som en enormt stor kontrast mot vart jag befann mig för bara några dagar sen. I tisdags vaknade jag upp till 30 gradig värme (kl 7, sen steg den betydligt!) och njöt av en god hotellfrukost och bara myste på innan vi sen åkte iväg till flygplatsen och flög hem till kalla sverige. Och så gick jag och la mig på en helt annan plats. Och snön hade kommit.

Det känns konstigt att man kan förflytta sig så. Men samtidigt så himla häftigt att det funkar. Det är så härligt att man kan unna sig såna här resor, på bara några timmar kan man vara vid ett ljummet hav, en sandstrand och fantastiska pooler.

Egypten var underbart! Jag hade den bästa veckan på sjukt länge. Allt var bra. Och mina batterier blev så uppladdade som dom bara kan. Men det känns ändå knäppt att jag den här helgen fryser och bävar för att gå ut medan jag förra helgen hoppade upp ur sängen tidigt, tidigt på morgonen och nästan sprang ut för ett morgondopp. Så vill jag ha det oftare :)

Tack för en toppenvecka min fina familj!!

 


underbara vardag

Igår hade jag en riktig toppendag. Jag steg upp vid halv sju och det var fortfarande mörkt ute, iskallt i luften och tjock is på varenda vattenpöl. Jag trampade iväg på cykeln till utmeland där jag spenderade hela dagen på förskolan och fritis. Med en riktig mysig skara barn. Gofisar hela bunten :)
När jag slutade klockan 15 stod min vackra pojkvän utanför med sin cykel och väntade på mig. Tillsammans cyklade vi in till centrum, fixade lite ärenden och strosade runt. Vi inhandlade kvällens middag och cyklade sen hem. Där vi bara umgicks och hade det bra. Pussades, kramades, pratade. Om allt mellan himmel och jord! Vid sju-tiden tände vi ljus, intog köket och hackade upp en tacomiddag. Sen fortsatte kvällen i mysets tecken och det blev en så himla bra dag bara!!
Så härligt att få ha honom hemma hela eftermiddagen och kvällen! Jag älskar det! Han är så fin och bra och jag bara längtar till hockeysäsonen är över (i april?) och jag får tillbaka honom. Såna här vardagar vill jag ha mer av! Massor utav :)

Jag gillar att vara kär! :)
Men nu ska jag inta duschen och sen cykla iväg till fritis igen, sen har jag en enmans-fredag framför mig. Får se vad jag kan hitta på. Borde ägna mig åt plugg men vore ju trevligare att träffa en vän eller två. 
 
Vi får se, Ciao! :)

Sol och bad!

Uppsala var toppen.
Nu ska jag packa ihop det sista och kl 16 bär det av mot arlanda och vidare till egypten.
UNDERBART!
Idag skiner solen men i helgen har regndropparna varit stora som tefat och snön har kommit (och gått) hemma.
Men i sånt väder känns det ändå lite, lite bättre att veta att man imorgonbitti sitter på ett plan till sol, bad och total avkoppling. Och sandstränder! Det finns nästan inget bättre :)

Dags att få det sista gjort nu!

 


Galej!

Nu har jag packat ihop mina grejer och lämnar lägenheten i ett bombnedslag till min käre killes stora besvikelse. Men det kommer han inte att upptäcka fören i eftermiddag och då är jag ju redan i uppsala ;)
Jag ska käka lite lunch och sen blir jag upplockad av mitt resesällskap för en liten trip neröver. Det ska bli riktigt roligt! Jag är pepp :)

Det var meningen att jag skulle ha hunnit packa inför egyptenresan på måndag också. Men jag har mest lallat runt och inte fått så mkt gjort. Det blir gärna så när jag har många saker att göra.. Jag gör lite där, lite här. Och så blir allt halvdant. Men vad tusan! Jag får åka hem igen på söndag istället och packa det sista istället för att spendera en natt i sthlm. Och så får jag pussa på c också. Det är ju aldrig fel :)

Bio igår. Flickan som lekte med elden och jag var så sugen på den att jag faktiskt blev lite besviken. 1an är helt klart min favorit men då hade jag som sagt väldigt höga förväntningar också. Nu ser jag redan fram emot del 3. Och jag tror att den kommer bli ruskigt bra :p
Ett par riktigt otäcka scener i 2an dock. Usch, rysningar!!

Nu är det dags för mig att lägga på ett kol här. och förhoppningsvis hinner jag gömma undan lite grejer innan det ringer på dörren. Så länge christoffer inte ser dom så är det lugnt (ända tills han öppnar min garderob.. :p

Ciao!!