När är du tillbaka igen?


Jag drömde om dig inatt..
I drömmen var du så väldigt nära.. Du höll om mig och jag kände mig så trygg! Jag vill att du kommer tillbaka snart. Ett år togs ifrån oss.. Jag vill ha det tillbaks! Jag vill aldrig att du försvinner så här igen! Är så jävla ledsen över att det har blivit så här, och skulle behöva dig och dina varma ord nu, mer än någonsin! Varför? Varför blev det så här..? De säger att du kommer få komma ut tidigare för du kommer att sköta dig. Men varför gjorde du inte det från början? Varför blev det så här..? Jag saknar dig och älskar dig så djävulskt mycket! Kom hem.. kom hem snart igen!!



31411-19

juldagen.. varför..?

Juldagen idag. En juldag precis som alla de andra?
Nej.. det känns inte så.. Ikväll är det ett år sen. Ett år sen en sprudlande fest förvandlades till så mycket sorg och tårar.. så mycket ilska. Varför i helvete? Så jävla onödigt! För ett år sen precis just den här tiden var du fortfarande med oss.. om några timmar är du inte det. Om några timmar finns du inte mer.
Men saknaden hos dina vänner är enorm, alla tänker på dig. Alla minns dig.
Det finns så många Om.. så många Varför.
Men jag tror att du har det bra nu.. jag tror att ni tar hand om varandra.. där på andra sidan..

Julafton 2005

Så kom även en jul 2005. Allt har gått så väldigt fort. Jag har knappt hunnit med att förstå att det är jul. Julkänslorna har lyst med sin frånvaro och känns mest som att det kunde vara vilken period som helst egentligen. Men igårkväll dök lite julmys upp och måste säga att det känns riktigt härligt med julafton. Vi har bakat och stått i och snart ska vi dra oss iväg för julmiddag och annat trevligt.
Sen ska man orka upp på julottan imorgon också.. ska bli spännande och se hur det kommer att gå
Juldagen imorgon alltså.. är med lite blandade känslor. Imorgon för ett år sen var allt precis som vanligt, utgång - vänner - fest. Att en festkväll kan förändras så fort.. Alla leenden byttes ut mot sorg. Ett år sen nu.. så onödigt.. så ung! Tänker på din familj som är utan dig idag, julaftonen 2005..
Under 2004 lärde jag mig att inte ta någonting för givet.. att inte ta någon för givet. Det året slets så många vackra, så många unga, så många med hela livet framför sig, bort.. Från en sekund till en annan.

Nu är det julafton.. nu är det julafton 2005. Om en vecka är året slut. Och året blev en miljon gånger så mycket bättre än det förra, och det var min högsta önskan. Så tack för det!
God jul

jullov?

31411-18

Blev hemma från skolan och mora idag. Låg med kramper igår och inatt så känndes rätt meningslöst att åka iväg till skolan och ha ont. Så har blivit en lugn dag här hemma istället.
Stoppade i mig medicin och gick iväg till aulan här hemma, mina bröder var utklädda.. lillebror (ovan) i ett mysigt litet affro, försmå tomtebyxor, mitt vringade linne och min väst. Läckert! ;) Storebror klämde till som lucia och lockade sitt blonda hår och körde på elljuskrona, vit skrud och röda band. Också riktigt snyggt!
Nu sitter jag mest här och är förbaskat hungrig. Skulle smälla till med lite carbonara, men så var grädden slut o måste vänta tills tabletterna har börjat värka innan jag vågar mig ut och gå.. dryygt.

Nu ska jag lägga mig ner och tycka synd om mig själv en stund. Sen blir det handling och matlagning.
adjööö

älskade by

31411-17

På detta vackra ställe är alltså jag bosatt (när det inte studeras på vardagarna).
Ett måste för världens befolkning vore nästan att flytta hit, eller iallafall lära sig älvdalskan.
Älvdalskan borde sagt lanseras som världsspråk! ;)
Kikade runt lite o hittade en kalasfin låt av övdalsfuäk, den tycker jag att ni lyssnar
på och njuter av. Sen tar ni en kurs i älvdalskan o sen lovar jag att er lycka är gjord! haha
Njuuut!

http://www.nordiska.uu.se/varasprak/alvdalska.htm

Läckert! ;)

Veckan har gått finfint! Haft en skitbra vecka, även fast det har varit en massa prov och inlämningar så har det varit helt keng! Ingen aning om varför men det har helt enkelt flutit på :)
Glasögonen är beställda o ska komma nästa vecka.. och linserna hämtade jag idag.. känns lite småovant att kunna se omvärlden, må jag säga ;)
Lisalotta har fått lååångt hår, är jättespänd på att få se henne med sina lockar!
Och en av rektorerna på gymnasieskolan i mora (höhö, veem kan det vara? ;) )måste vara något av det läckraste som någonsin har vandrat på denna jord. Och kom fasen inte och säg att jag är den enda som trånar efter honom! ;) Läckert! Läckert! Läckert!
Jag är glad och julen är snart här!
Nu ska jag smita iväg och baka kakor med mamsen och sen blir det filmkväll med mormor, mmm :)

/ majsaaaaaaaaaaan

Blind och trött

Pluggat, pluggat och pluggat hela helgen. Men inte känns det som att någonting har gått in för det. Imorgon är det stort historiaprov, med grejer vi jobbade med i september, vilket jag alltså Inte kommer ihåg. Men men..
Har iaf fruktansvärt ont i både ögon och huvud, men får ju skylla mig själv eftersom jag är så jäkla petig med glasögonbågarna.. Kan inte bestämma mig! Jag ser inte ett skvatt längre.. Så på onsdag kommer min moder och fader ner till mora för att tvinga mig in till optikern och välja ut bågar och linser. Fifasen, kommer inte kunna välja alls! Men men.. börjar ju inse nu att jag inte ser ett skvatt. Som en stor dimma alltihop. Man känner sig lite smålullig dagarna i ända ;)

Julskyltning med Selma och Luna idag. Mystjejerna! Det smaksades korv i sittvagnen och jagades snöflingor. Och tomteparaden röstade vi ner allihop!! :)