utgång


Till kvällen blir det lite festlig utgång. Alla brudarna ska slå sig samman, och sen blir det lokalen för att fira och dansa lite med brudparet. Är väl snart dags att smyga iväg o locka håret.. men känner mig förjäklans seg. Maria och Emma var här o vi jobbade en massa med ett grupparbete (EN HELG) kära hjärtanes! ;)
De är lockade på en utlandsresa så känns gött!
Göteborgarna kommer hit ikväll också.. känns som att man borde vara hemma och vara trevlig, men som sagt; bröllop. Så vi får se.. kanske hinner med båda.

Sminkning och lockning av hår nästa / maja

så heet

Är karln het, eller är han het?!
Mmmm. Clintan kväll ikväll igen. Enda mannen man inte kan få för mycket utav!! :D


31411-21
                                                                                                                                                 
                                                                                       
                                                                                                                          
                                                                        
Födelsedagsfirandet blir helt enkelt fulländat nu när vi ska till att slänga på några av filmerna.
Men förutom detta så blev det en underbart fin middag med familjen + mormormorfar. Fick jättefina rosor och den smarrigaste oxfilén. Nu ska det bli mys i soffan med mor.
Ser fram emot en fin och alldeles lugn kväll! :)

Nu ska jag ringa frida och snacka lite skit. Trassel i himmlen som måste ordnas upp!

/majs


födelsedagar, bröllop & sjukdomar


Gårdagen blev jättefin. Fick så många fina meddelanden och telefonsamtal. Så många härliga kramar, blommor, 'grattis'hälsningar och presenter. Underbart fina doftljus och blommor av joel och daniel, halsband av emil, armband av aein, och finfina rosor av dom båda. Och så "Ja du vill ju inte ha en karl.. så den här kanske passar bättre.." Hahaha, ni är guld tjejer; emelie och cecilia! Ni är guld! haha, tack! ;)
Mysmys fika med robert igår också. Vi satt på helmers och snackade en massa skit. Alltid uppskattat! Och så ett biobesök med F, riiktigt fin kväll, avslutades dock as usual ;)
Idag ska det bli finmiddag med familjen. Jag har fått äran att önska mat.. vad jag valde blev kanske inte en överraskning för någon! :) Resten av aftonen ska bli mys med familjen. Sett fram emot denna kvällen enormt!
Imorgon blir det bröllop, ska bli jätteroligt! Sara var så grymt snygg idag, uppljusad hårfärg o allt, och är helt övertygad om att hon kommer vara vackrast på plats imorgon, Är jättenyfiken på de nya kläderna! Och så Lena förstås! Och klänningen! spännande! :)

Har verkligen varit en fin period nu ett tag.. så mycket glada människor! Men så har han blivit sjuk igen.. Mamma åkte ner till mora i tisdags och berättade. Han hade ju precis blivit frisk... och så kommer sjukdomarna tillbaks. Har varit så här ända sen sjuan nu ju! Äckeläckeläckelcancer! Fifaen! Du var stark nog att klara av alla de tidigare behandlingarna.. men frågan är om man verkligen orkar en gång till.. De tror inte det. Men jag tror det. Och bara du tror, har kvar hoppet.. Då kommer det ordna sig! Kommer bli skitbra! Inget knäcker dig!! Och tack för uppvaktningen idag vackraste!!

Blandade känslor! / maja

18 år

18 år idag.. Gött gött gött :D Befinner mig i lort så en detaljerad beskrivning om festligetherna kommer senare!;D Tårta och bio till aftonen! / majaaa

fin helg


Helgen blev helt klart godkänd. Mysmiddag hos janni tillsammans med alla brudarna. Smarrigt värre!
Sen hamnade vi i gopshus, och så blev det ett besök i wäsa.
Det mesta blev jätterolig, men självklart så avslutades kvällen med en massa jäkla tjaffs. Fattar inte varför det ska behöva bli så. ONÖDIGT! Men det var väl säkert mitt fel.. som vaanligt. Hmm..
Men jag och linnea fick bekanta oss med kungligheter och blev bjudna på nobelfest iallafall, hahahha. Störrtsköna killar må jag säga! ;)

17/2 blir det till att bege sig uppåt sundsvall för att fira frida tillsammans med freddan. Så roligt!! Då ska vi allt göra sundsvalls krogvärld osäker!! ;)

Janni Jansson blir 18 år imorgon. GRATTIS!!!

Lördag


Sov pinsamt länge imorse.. men var så mycket bråk igår kväll så kändes skönt att få sova ut ordenligt. Men jag hatar att gråta mig själv till söms. Äckeltårar! Jag fattar inte varför det alltid ska bli så där.. Så onödigt! För är bara skit du o jag bråkar om ändå.. ingenting som är av vikt iallafall! Gick bara in och hämtade täcken och kuddar och gick o la mig i ett annat rum inatt.. och idag har vi inte ens tittat åt varann. Tönterier!

Ikväll blir det nog till att kika iväg på middag med jansson, och sen drar jag mig nog hemmåt. Partajandet får brudarna nog klara själva även ikväll.. jag har blivit alldeles för trött o seg för såna där ungdomligheter ;)

Nu ska jag smita iväg och träna o sen får vi väl se vart resten av dagen tar vägen.. borde plugga.. Måste plugga.. men lär inte få mycket nyttigt gjort. Som vanligt..

irriterad, seg och förbaskat trött på det mesta / maja

Födelsedagar

31411-20


Födelsedagar på ingång.
Idag sprang Maria och David iväg och fyllde 18. På måndag är det Janssons tur. Och på torsdag träder jag in i vuxenvärlden ;)
Känns riktigt bittert att behöva bli äldre faktiskt. Visst, 18 är väl ingen ålder men sen så vipps är man 108.. Jag trivs så bra så här så.. Är bara nördar som är myndiga! :)

Veckan har varit skapligt bra.. blev något litet extra mysigt avbrott faktiskt.. det gillar vi!
Annars har den mest rullat på i vanlig takt.. träning, pluggning städning, diskning, matlagning, sovning.. tjohooo vilket liv majsan! Fasen, måste bli ändring på det här snart. Bittert så man bara töntar bort sitt liv.. måste ju ta vara på det nu när jag snart är gammal och grå och då allt är försent! eller njae, trivs sagt ganska bra i mitt inrutade lilla svenssonliv, varför byta ut det? ;D

Igår blev det hockey med grabbsen, riktigt trevligt må jag säga. Dock var spelet nästan pinsamt trist. Men jag och pontus planerade in den första krogrundan tillsammans.. haha, känns som att det inte kan gå annat än illa då vi två ger oss ut i dimman hand i hand! Men vafan, lätt att vi ger det ett försök. :)

Var tänkt att jag skulle tillbringa helgen med min fader. Vi hade planerat så iallafall.. men så vankades det födelsedagsmiddag hos jansson, och det känns lite halvtrist att missa.. Men vi får väl se hur det blir. Känns inte riktigt lägligt att ställa in planerna med pappsen så här i sista stund. Så lutar åt hemmamys, bastubad och träning tillsammans med honom. Men lär visa sig!

Nu ska jag iväg och springa av mig lite på bandet.
äckelväder!! / majaa

Johan


Var så skönt att se att du levde!

Sprang upp och bakade en massa kärleksmums tillsammans med fröken andersson, sen skrev vi kärleksbrev och så halkade vi ner med det hela till Johan.
Varit så orolig för dig så kändes skönt att se att du iallafall kunde andas.. Vill att du ska bli helt frisk nu vännen, så vi kan fortsätta med våra storartade planer om framtiden! :) Saknar dig när du inte är med!!

Efter besöket och överlämnandet av vår kärlek så smet jag hem och det fixades inför kvällen. Sen bar det av till Ida, riktigt trevlans måste jag säga! Resten av kvällen var helt OK. Vi dansade, dansade och öhm.. dansade. En massa mystiska människor var det. Trevligt!
När jag väl kom hem så visade det sig att det var igenbommat hemma och att nyckeln inte låg i väskan. Ringde brodern min i ungefär 15 minuter och jag hörde ända ut hur telefonen snärrt på skrek. Vaknade han? Neeej, givetvis inte. När jag tillslut tog mig in (fråga inte hur), så låg han stendöd. Han vaknade inte hur mycket jag än knuffade och skrek åt honom. Så jag gav upp.. trevlig prick jag är. Men han levde imorse.. Tur det iallafall ;)

Nu ska det tränas, sen ska det lagas middag, packas och pluggas. Jeppjepp

avklarat


Så var veckan i lort avklarad. Den gick väldans fort, och skönt var väl det för vipps så var man hemma igen. Tråktråk vecka har det iofs varit, men modern min kom och hälsade på i torsdags, vi gick en liten sväng på mora, sen blev det restaurangbesök, myspys och bio. Sen sov hon över och kvällen blev helt klart skittrevlig! Sånt tycker jag om :) (Och mastermind är helt klart värd att ses)
Nu är det lördag och ska snart smita upp till anderssons för lite bakning och sen vidare över till Bs.. älskade lille du.
Till kvällen blir det eventuellt lite utgång. Liden? (haa haa haaa) Vafan? Men tjejerna har ställt in sig på det så lär väl bli så. En mysstund hos ida blir det iallafall först. Hennes karl är på besök. callecallecalle. Trevligt!
Nu ska jag fixa lite försenad lunch och sen bär det av uppför backarna.
tjo!

inget mer mora, snäälla..!?

Jag vill inte.. jag vill verkligen inte! Känner mig så less på allt det där. Har en riktig ångest inför morgondagen då det är dags att åka tillbaks.. Jag vill inte, vill inte, vill inte!
Bara tanken på ännu fler dagar, kvällar, nätter, mornar, i den där lägenheten får mig att vilja spy. Att vakna upp varje morgon och titta ut över mora.. att veta att det blir ännu en förjävlans dag där. Jag vill vara kvar hemma. Eller iallafall kunna bo kvar hemma. Men imorgon bär det av.. USCH! Tänk att det kan kännas som ett helvete bara några mil härifrån. Vad som helst men faan inte mora!

resor ska bokas


Haft en oerhört lugn fredagskväll.. tränat, bastat, duschat, myst ner mig i soffan med bok och the. Riktigt skönt må jag säga.
Har också sökt resor för fullt. Är meningen att vi ska boka dom imorgon. Lutar mest åt Egypten, Hurghada, men mammsen vrångar och vill till Turkiet, Incekum. Men vafasen, blir två underbara veckor med sol, bad och stränder i vilket fall, så spelar inte så stor roll. Egypten känns ju iofs bäst, eftersom det iallafall blir två veckor i turkiet (men då tillsammans med vännerna)  i juli/augusti, Göttgöttgött =) Vill iväg nu jag! Så skönt!
Ge mig lite sol bad och nya fräknar så blir jag kalasnöjd! Men nu är det en varm säng som väntar, nästan lika bra ;)
/hoppas ni har haft en lite mer fartfylld partynatt än vad jag haft! ;D


Nytt år, nya tag? =)

2006 är här. Infirandet av det nya året var kanon. Inledde kvällen tillsammans med släkten, härlig middag, så när det var dags att avancera härifrån kände jag mig riktigt tung..nästan så att klackarna gav vika ;)
Fortsatte det hela med dans, sång, och en massa snackande tillsammans med 17 av mina heta brudar. Sen blev det en spännande promenad upp till Micke, haha jaa.. höga klackar och nyårslycka går inte riktigt ihop.. Så när vi väl klarat av alla backar så var vi mäkta stolta över oss själva. Tolvslaget skålades in och stämningen var helt klart på topp. Hade riktigt skoj där uppe och var massa trevligt folk.. sen avrundade jag kvällen på annat håll.. och var inte så jäkla pjåkigt det heller må jag säga ;D

Nu har det gått några dagar på det nya året.. och jag är förbaskat nöjd själv faktiskt. Det här året kommer förhoppningsvis bli lika fint som det förra, blir det det så blir det perfaaa.
Nytt år, nya tag. Och inga jävla nyårslöften; min levnadsstandard är ändå så hög som den kan bli!! ;)

/  nu ska det iväg och svettas på gymet och sen blir det till att plugga matte. Tjooohoo vilken kväll!
- maja