födelsedagar, bröllop & sjukdomar


Gårdagen blev jättefin. Fick så många fina meddelanden och telefonsamtal. Så många härliga kramar, blommor, 'grattis'hälsningar och presenter. Underbart fina doftljus och blommor av joel och daniel, halsband av emil, armband av aein, och finfina rosor av dom båda. Och så "Ja du vill ju inte ha en karl.. så den här kanske passar bättre.." Hahaha, ni är guld tjejer; emelie och cecilia! Ni är guld! haha, tack! ;)
Mysmys fika med robert igår också. Vi satt på helmers och snackade en massa skit. Alltid uppskattat! Och så ett biobesök med F, riiktigt fin kväll, avslutades dock as usual ;)
Idag ska det bli finmiddag med familjen. Jag har fått äran att önska mat.. vad jag valde blev kanske inte en överraskning för någon! :) Resten av aftonen ska bli mys med familjen. Sett fram emot denna kvällen enormt!
Imorgon blir det bröllop, ska bli jätteroligt! Sara var så grymt snygg idag, uppljusad hårfärg o allt, och är helt övertygad om att hon kommer vara vackrast på plats imorgon, Är jättenyfiken på de nya kläderna! Och så Lena förstås! Och klänningen! spännande! :)

Har verkligen varit en fin period nu ett tag.. så mycket glada människor! Men så har han blivit sjuk igen.. Mamma åkte ner till mora i tisdags och berättade. Han hade ju precis blivit frisk... och så kommer sjukdomarna tillbaks. Har varit så här ända sen sjuan nu ju! Äckeläckeläckelcancer! Fifaen! Du var stark nog att klara av alla de tidigare behandlingarna.. men frågan är om man verkligen orkar en gång till.. De tror inte det. Men jag tror det. Och bara du tror, har kvar hoppet.. Då kommer det ordna sig! Kommer bli skitbra! Inget knäcker dig!! Och tack för uppvaktningen idag vackraste!!

Blandade känslor! / maja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback