Grannar


Jag har stupat i soffan efter en ordentlig städdag. Varenda liten vrå har jag putsat och om 15 minuter har jag tvättid. Vilken perfekt sätt att tillbringa sin fredagskväll va :p
Men men, det ska göras och jag har ingen lust att socialisera mig så det passade bra att det fanns en ledig tid.. och vårt tvättberg tackar nog mig efteråt. Det var Nästan på gränsen till att trosor får börja vändas ut och in ;)

Imorgon är c ledig så vi ska passa på att hälsa på hans föräldrar, dom köpte med en massa fint till oss när dom var i Spanien nyligen så tänkte gå dit och tacka och säga hej ordentligt. Blir inte så ofta vi umgås,men mysigt när det väl händer :)
Sen ska vi laga thailändskt till kvällen. Blir galet mycket disk när jag är igång med det så tycker det passar bäst när vi är två. Annars är risken ganska stor att jag får ett tuppjuck (som jag ärvt av min mor;) och vips hamnar allt i slasken och ingen middag hamnar på bordet.

Idag var det nära att just det inträffade. Inte för att det var mycket att hålla reda på men jag var sjukt stressad, c hade kort tid på sig mellan det att han slutat jobba tills dess att han skulle iväg på träningen och jag fick lov att ta mig en dusch efter allt städande. Så när han väl kom hem stod jag i köket arg och stressad. Det värsta jag vet då är när den andre är så där luuuuugn :p Men jag tog mina djupa andetag och tillslut så hann jag ändå. Köttfärslimpa med feta, svampsås, potatis, lingonsylt och en stor sallad är ruskigt gott. Extra gott när jag egentligen inte hade någon koll på vad jag hällt i - ett ägg..? eller fan har jag haft i två?? hade jag i peppar nu? ååaahhh, äggskal hela bunken! hur mycket ströbröd blev det egentligen? herregud den kommer aldrig hinna klart! 40 MINUTER??!"
Jag ska helt enkelt inte laga mat när jag är stressad. Och tänk så lätt det hade varit att börja 15 min tidigare.. vipps behöver man inte ens bli stressad :p Men men.. Lite tempo har väl ingen dött av ;)

Tvätt nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback