Ikea


Idag har jag strosat runt i valbo på ikea hela dagen.. för första gången totalt ointresserad. Eller egentligen väldigt intresserad.. det finns så mycket fint! Men nu kan jag inte längre handla något och pula in i lägenheten.. nu kan jag inte trixa och drömma där länge.. för sista maj flyttar jag ut. Det känns tomt på något vis. Den är ändå min. Mitt lilla råtthål :) Jag kommer nog gråta när det blir dags. Tänk att aldrig mer frå rusa upp för trapporna och in i den där lilla ettan igen.. Min första lägenhet. Den är speciell på det viset! Men ännu värre; vart ska jag ta mitt pick och pack och flytta? Jag har ingen aning! Jag vet att jag får ställa in sakerna hemma hos mor och far. Men vart ska jag ställa mig? Vart ska jag och mitt liv ta vägen?
Jag gillade den här trygga och sköna rutinen.. varje dag, hela livet, i stortsett likadan :p Nu måste jag börja tänka och planera själv.. till veckan ska jag söka till högskolan. Även om jag inte har planerat att börja läsa redan i höst. Frågan är väl vad jag planerat egentligen :p
Min kärlek är i tjeckien också, det känns alldeles för långt bort och denna påskveckan skulle ju vara vår. Påsk och kärlek hör ju ihop :) Men hemma är han på söndag, och innan dess ska jag hinna ner till huvudstaden för stressletning efter balklänning (ska jag gå måste den hittas, köpas, sys upp, beställas NU), städa, tvätta, fixa, handla åt farmor och förhoppningsvis få njuta av ett vårigt stockholm.

Och i fredags gick det bra. Jag var nervös, slet sönder mina strumpbyxor, höll på att snava på en kant och fick bannor redan efter genrepet. Men det gick bra! Jag kände mig nöjd efteråt. Klänningarna var fina och nakenchocken bjuder jag på.

Jag är nöjd.. nöjd med livet faktiskt.. även fast jag nog är rädd och orolig inför vad som komma skall.. så är jag nöjd... hur kan man vara annat när man befinner sig i sitt livs kärleksrus egentligen.. :p jag borde sluta gnälla :)

Nu är det torsk och äggsås som gäller för hela slanten.. det har jag längtat efter sen imorse :D Det är livet det!


Maja

Kommentarer
Postat av: Anonym

Yes Yes Balen !!!!!!!

2007-04-10 @ 12:06:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback