presenter

När vi kommer fram till barnhemmet och familjen vi ska bo hos känns det bra att ha med sig någon present. Ingenting stort och flashigt, inga dyra kristallvaser (som dr. claes förklarade :) Men smågrejer som kan vara kul att ha!
Så idag blev det två stycken långa hopprep, två stycken korta hopprep, det blev en frisbee, tablettaskar, pärlor och snören (-till halsband/armband/pyssel), ett par lättlästa böcker på engelska och något pussel.

Saker som inte kostar någon större summa för oss, som inte är för tunga och stora att ta med, men som kanske ändå kan skänka lite glädje till barnen på hemmet!
Till mamman i familjen köpte vi också en duschcreme och en lotion i OLIVE-serien. Vill hitta något litet till pappan i familjen också, men det var en svår nöt!

Men det är så himla svårt att veta vad som egentligen passar! Jag har ingen aning om vad deras behov egentligen är, vad dom saknar eller önskar sig?

Men det här känns ändå som en början, det är lite symboliskt iallafall. Sen kommer vi ju att se vad som behövs när vi väl är på plats, och på så sätt kunna satsa pengar på rätt saker.
Från min lägenhet här i sensommar-sverige är det lite svårt att veta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0